Antena Căutare

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a făcut o dezvăluire neașteptată: „Dacă nu mă însor acum, n-o mai fac niciodată”

Giani Kiriță a făcut o dezvăluire complet neașteptată în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

colaj foto cu Giani Kiriță la Poftiți la circ, în timp ce muncește la o spălătorie industrială Galerie
sportivul a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat | Antena 1

În ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Cezar Ouatu, Diana Munteanu, Roxana Vancea și Giani Kiriță au acceptat provocarea lansată de Nea Marin și au venit la circul Acquatico Bellucci pentru a da o mână de ajutor.

Viața la circ nu este una ușoară, așa că treaba începe încă de la primele ore ale dimineții și se termină, de cele mai multe ori, seara târziu. În spatele unui spectacol de câteva ore stau, de fapt, câteva zile de muncă.

Giani Kiriță, Roxana Vancea, Cezar Ouatu și Roxana Vancea au muncit pe litoral, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ”

Știind extrem de bine acest lucru, Nea Marin a dat trezirea vedetelor încă de la șapte și jumătate dimineața și vedetele au fost trimise la treabă.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a fost pus să mulgă caprele. Ce i-a făcut Nea Marin, chiar în timp ce muncea

Am putul s-o vedem pe Diana Munteanu umplând găleți cu nămol și pe Cezar Ouatu ungând turistele de la Techirghiol, pe care le-a încântat cu arii de operă. De asemenea, am putut s-o vedem pe frumoasa blondină și la dat cu grebla pe plajă, pentru a face curat, sau la spălat șezlonguri.

Giani Kiriță, în schimb, după ce a terminat de cules nămol la bordul unei ambarcațiuni, a descoperit cum stă treaba cu mulsul caprelor și a avut ocazia de-a conduce o căruță trasă de un măgar. Desigur, nu au lipsit nici tachinările între el și Nea Marin. Ba mai mult decât atât, acesta a fost fugărit cu praștia de gaza emisiunii „Poftiți la circ” și a ieșit show de zile mari.

Giani Kiriță a făcut o dezvăluire neașteptată la „Poftiți la circ”

Printre numeroasele sarcini primite de Giani Kiriță în ediția 22 s-a numărat și munca la o spălătorie industrială.

Așa am putut afla că fostul fotbalist își face singur curat acasă, dar are o problemă majoră și se enervează din plin atunci când vine momentul să schimbe lenjeria.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Cum arată Roxana Vancea, unsă cu nămol și cu formele la vedere. Bruneta a făcut spectacol

Totuși, fiindcă nu a vrut să fie tras la răspundere, Giani Kiriță a învățat să folosească o mașină de împachetat prosoapele. Și, fiindcă a fost extrem de mândru de abilitățile sale, sportivul a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

„Dacă nici acum nu mă însor, după ce au văzut femeile la televizor ce știu să fac, atunci nu mă mai însor niciodată”, a dezvăluit Giani Kiriță, extrem de mândru de ceea ce a învățat să facă la spălătoria industrială, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ”de la Antena 1. Ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță, fugărit și atacat de Nea Marin, cu praștia! Ce a îndurat fostul fotbal... Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Roxana Vancea, apariție provocatoare la parada circului Bellucci. Ce a ales să poart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x