Antena Căutare

Circul Bellucci a făcut spectacol de senzație în bucătăria „Chefi la cuțite”

Un moment cu adevărat special din ediția 25 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când în bucătărie și-au făcut apariția niște circari, dornici să demonstreze că pot face spectacol nu doar pe scenă, cât și la cratiță!

Circul Bellucci a făcut spectacol de senzație în bucătăria „Chefi la cuțite” Galerie
Sonny și Sandy Medini de la circul Bellucci, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Trei concurenți veniți de la circ și trei rețete delicioase au fost prezentate în ediția 25 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sandy Medini are 42 de ani și este regizor de circ. Concurenta este mai pornită ca niciodată să-i arate fratelui său, Sonny Medini (director de circ), faptul că și femeile sunt la fel de pricepute la gătit precum bărbații.

De la circul Bellucci în bucătăria Chefi la cuțite

Competiția dintre cei doi este mai mult decât acerbă, iar orgoliile sunt foarte mari. În bucătărie a intrat și un acrobat pe nume Ivan Makay, care a gătit o delicioasă rețetă de gulaș unguresc!

citește și: Au luat avionul și au făcut show! Chefii, intrare spectaculoasă în bootcampul „Chefi la cuțite”

Sonny Medini a pregătit o rețetă italienească numită fegato alla veneziana, adică ficat de vițel venețian, cu care este mai mult decât sigur că va reuși să facă spectacol. Sora sa, în schimb, a pregătit un mușchiuleț de porc cu sos salsa.

citește și: Celebra Loredana, apariție spectaculoasă la „Chefi la cuțite”! Ce rețetă surprinzătoare a ales să gătească

Cei trei circari au privit apoi cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Am aflat despre concurenți faptul că trăiesc în rulote și sunt a cincea generație din familie care se ocupă de circul Bellucci. Am descoperit astfel cât de dificilă este viața de circar și cum arată o zi din viața unui astfel de artist!

Ce verdict au primit concurenții de la „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Loredana găteşte mâncare indiană la Chefi la cuţite, în această seară, de la 20:30, la Antena 1... Are doi ani și a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Carol a cucerit instant inimile celor trei jurați: „Vreau cadou”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x