Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 1. Pariul dintre nea Marin și Liviu. Ce se întâmplă dacă prezentatorul „spune cuvântul cu d"

Nea Marin a promis că în noul sezon al emisiunii Poftiți la circ nu va mai avea același limbaj colorat ca în trecut. În acest context, Liviu Vârciu nu a ratat ocazia de a-l provoca la un pariu pe „tăticul lui”.

Poftiți la circ 2020 a început cu o promisiune a prezentatorului Nea Marin Barbu:

„N-o să auziți de la mine două luni de zile cuvântul cu <<d>>”, a spus Nea Marin Barbu în fața vedetelor care au acceptat provocarea de a participa la Poftiți la circ 2020.

Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu sunt vedetele poftite la treabă de Nea Mărin, în prima ediție de Poftiți la circ. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele lui nea Mărin, care vor participa la fiecare ediție din noul sezon Poftiți la circ.

Promisiunea lui nea Marin în fața vedetelor de la Poftiți la circ. Cuvântul pe care nu mai vrea să-l rostească

În fața vedetelor cooptate să-i ajute pe circarii de la circul Bellucci la treburi și implicit la spectacole, nea Marin a făcut o promisiune în ceea ce privește vocabularul său.

Citește și: Circul Bellucci a făcut spectacol de senzație în bucătăria „Chefi la cuțite”

Nea Marin Barbu a explicat că a decis să-și elimine un cuvânt din vocabular, la dorința fiicei sale Larisa:

„Când mi-am luat la revedere de la familia mea, Larisa m-a rugat foarte frumos: <<tati, te rog eu frumos, să nu mai zici cuvântul ăla cu d așa des. Chiar dacă-l mai zici, dar să nu-l mai zici așa>>”, a mărturisit nea Marin Barbu.

În ce constă pariul pus de Liviu Vârciu cu nea Marin, în noul sezon de Poftiți la circ

La auzul acestor vești, Liviu Vârciu nu a ratat ocazia de a face un pariu. Liviu a spus că dacă nea Maărin se va ține de cuvânt și el va face un efort, acela de a se trezi de dimineață.

Liviu Vârciu i-a propus lui nea Marin un pariu: dacă rostește „cuvântul cu d”, atunci acesta îi dă 100 de lei lui Liviu. Dacă Liviu Vârciu nu se trezește de dimineață, atunci îi dă 100 de lei lui nea Marin.

„Eu mă trezesc de dimineață dacă tu nu mai spui <<cuvântul cu d>>. Dacă tu spui <<cuvântul cu d>> îmi dai un milion, dacă eu nu mă trezesc și fac figuri îți dau un milion”, a fost propunerea lui Vârciu.

Nea Marin și Liviu Vârciu au bătut palma, iar pariul rămâne valabil în acest sezon de Poftiți la circ.

Citește și: Povestea Circului Belluci, locul unde se desfășoară Poftiți la circ cu Nea Marin Barbu. Ce îi leagă pe circari de România

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ.

Citește și: Nea Marin se mândrește cu o familie superbă. Cum arată soția și cele două fiice ale lui

Nea Marin se mândrește cu o familie superbă. Cum arată soția și cele două fiice ale lui

Începând din 28 decembrie, Nea Marin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Nea Marin se mândrește cu o familie superbă. Cum arată soția și cele două fiice ale lui... Poftiți la circ 2020, ediția 1. Povestea Circului Belluci, locul unde se desfășoară Poftiți la circ cu nea Marin Barbu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x