Antena Căutare

„Regina” Anamaria Prodan la Palatul Brukenthal, mai ceva ca Nea Mărin! Liviu Vârciu, iute la mânie: ”Dacă mă mai trezește altcineva în afară de mata, sar la bătaie!”

”Poftiți la muncă” îi invită pe telespectatorii Antena 1 la Palatul Brukenthal din Avrig.

”Poftiți la muncă” îi invită pe telespectatorii Antena 1 la Palatul Brukenthal din Avrig. Nea Marin a fost impresionat de zona Sibiului pe care vrea să o popularizeze mult mai mult printre români. Se pare că palatul are mult mai mult lipici printre străini.

Și cum fiecare palat își are regina lui, Nea Marin a adus-o la Brukenthal pe însăși Anamaria Prodan, vedeta băiețoasă care nu se dă în loc de la nimic. Și cum vedeta e mai obișnuită să comande decât să i se comande, l-a găsit tocmai pe Liviu Vârciu pe post de stolnic, paharnic și ce mai vreți voi.

”Dacă mă mai trezește altcineva în afară de mata, sar la bătaie!”, a spus Liviu, iute la mânie, dar respectuos până la capăt față de Nea Mărin.

Fanii „Mireasă pentru fiul meu” au rămas mască! Cu cine a fost surprinsă Mirela Boureanu Vaida, chiar duminică seara! Ni... Anamaria Prodan, luată la rost de Liviu Vârciu: ”Nu ai cum să te trezești cu părul ăla așa..., dacă dormi cu capul pe pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x