Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Florin Ristei a cântat la târgul din Malaia, organizat de nea Marin

Ultima zi la Malaia a fost una agitată, tensionată și stresantă pentru nea Marin și cele șase vedete, însă au reușit cu brio să organizeze târgul, care a ieșit de-a dreptul spectaculos. Florin Ristei a fost cel care a cântat la evenimentul special și a amuțit publicul cu vocea sa. Intră în galeria foto și privește imaginile de excepție din cadrul târgului.

florin-ristei-cântă-la-poftiți-prin-țară Galerie
Ultima zi la Malaia a fost una agitată, tensionată și stresantă pentru nea Marin și cele șase vedete, însă au reușit cu brio să organizeze târgul, care a ieșit de-a dreptul spectaculos. | Antena 1

Aventura alături de nea Marin a ajuns la final pentru Florin Ristei, Sonny, Răzvan Babană, Nicolai Tand, Oase și Ilona Brezoianu. Vedetele l-au ajutat să organizeze târgul din Malaia, motiv pentru care evenimentul a ieșit spectaculos și a bucurat publicul.

Invitații speciali din această săptămână au îmbrăcat costumele tradiționale românești și au plecat la stadion pentru câteva repetiții. Aceștia au muncit extrem de mult, iar momentul în care au văzut oamenii din locație le-a adus zâmbetul pe buze.

Florin Ristei a fost cel care i-a anunțat pe participanți că trebuie să respecte regulile de distanțare, fiind o perioadă pandemică, iar muzica și voia bună a început să apară pe stadionul din Malaia.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Ce plan a avut Nea Marin după ce Florin Ristei și-a „sifonat” colegii

Publicul au văzut cei mai talentați copii din sat și au admirat cu drag toate ansamblurile care au urcat pe scenă. Totodată, a venit și rândul vedetelor să facă un moment artistic, cu care au surprins oamenii.

Florin Ristei și Ilona Brezoianu au urcat pe scenă pentru prima oară împreună, la târgul lui nea Marin

Un moment emoționant și memorabil a fost cel în care Florin Ristei și Ilona Brezoianu au urcat pe scenă împreună pentru prima dată, unde au cântat o piesă tradițională. Publicul și colegii de echipă nu și-au mai putut lua ochii de la ei.

„Mi se ridică părul pe mâini. O chimie între ei doi și erau foarte relaxați. Eu nu știam că Ilona cântă așa de mișto”, a spus Nicolai Tand, vizibil surprins.

Vocea Ilonei Brezoianu a luat pe neașteptate pe toată lumea. Invitații au ascultat piesa cu zâmbetul pe buze și în ritm de aplauze.

Florin cânta de rupea!”, a mărturisit actrița.

Citește și: Florin Ristei a îmbrăcat rochia sexy după provocarea YOXO și i-a făcut pe toți să râdă. Cum a arătat așa: „Mă simt bine, aerisit”

Târgul de la Malaia a fost unul de-a dreptul spectaculos, iar nea Marin a fost mândru de treaba vedetelor. În doar trei zile, gazda emisiunii și echipa lui au făcut un eveniment fantastic în județul Vâlcea.

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Răzvan Babană, la un pas să fie dat afară din emisiune. Ce s-a ... „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” a fost lider de piață cu aproape 1.9 milioane de telespectatori aseară, la Anten...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x