Poftiți la circ 2020, ediția 5. Raluka și Ana Baniciu, moment emoționant pe scena circului Bellucci!

În ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Raluka și Ana Baniciu au oferit un moment extrem de special și emoționant pe scena circului Bellucci!

Un moment cu adevărat special din ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 a fost atunci când Raluka și Ana Baniciu, ajutate fiind de Ivan, un artist extrem de talentat al circului Bellucci, au pregătit un număr de senzație pentru public!

Shift, What's Up, Ana Baniciu și Raluka și-au unit forțele cu Sony Medini (directorul artistic al circului Bellucci) și cu Liviu Vârciu pentru a munci și pentru a ajuta familia care se ocupă de circul Bellucci să își facă treburile pentru ca spectacolele să iasă ca la carte.

Vedetele de la „Poftiți la circ” i-au ajutat pe cei de la circul Bellucci să pregătească un spectacol de senzație

Sub atenta supraveghere a lui Nea Marin, vedetele și-au început ziua în forță, încă de la primele ore ale dimineții. Viața la circ e grea și plină de munci grele, așa că timpul este extrem de prețios.

În ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Shift, What's Up, Liviu Vârciu, Sony Medini (directorul circului Bellucci), Ana Baniciu și Raluka au muncit din greu pentru a obține diferite materiale necesare circarilor, de la scânduri uriașe de lemn și până la detergenți și alte obiecte folosite la curățarea camioanelor de circ.

Nu au lipsit nici momentele amuzante sau certurile dintre Nea Marin și Liviu Vârciu. La un moment dat însă, gazda emisiunii a anunțat că vedetele trebuie să pregătească un număr special pentru spectacolul de diseară!

Acesta a fost momentul în care Ana Baniciu și-a văzut visul devenit realitate: acela de-a zbura și de-a face spectacol la înălțime, în cadrul circului Bellucci.

Ana Baniciu și Raluka, moment spectaculos la circul Belluci, în emisiunea „Poftiți la circ”

Ajutate de Ivan, Raluka și Ana Baniciu s-au antrenat intens, ignorând durerea și dorind să ofere publicului un show de neuitat, folosind pe fundal celebra piesă „Shallow” cântată de Lady Gaga și Bradley Cooper.

„Momentul fetelor mi s-a părut foarte tare. Fetele cred că și-ar putea găsi vocația în circ, cu siguranță, mai ales cu Ivan”, a dezvăluit Shift, văzând ce număr spectaculos au pregătit fetele.

„Eu am avut un moment cu băiatul ăsta, cu Ivan, în care mă ridică ținându-mă de mâini și eu doar de mâinile lui, fără vreun fel de siguranță! Dacă îi dau drumul sau dacă îmi dă el drumul eu cad în gol”, a dezvăluit Ana Baniciu, uimită de numărul spectaculos pe care a putut să-l prezinte, ajutată fiind de unul dintre artiștii circului Bellucci.

„Toți am avut emoții”, a recunoscut Nea Marin, știind ce număr periculos au pregătit cele două cântărețe împreună cu Ivan.

În culise, Shift, Nea Marin, Liviu Vârciu și What's Up au urmărit tot show-ul cu sufletul la gură, sperând să nu existe incidente. Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 a emisiunii „Poftiți la circ” ca să savurezi momentul pregătit de Ana Baniciu și de Raluka, la circul Bellucci!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Belluccii

Ultimele știri