Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Răzvan Babană, la un pas să fie dat afară din emisiune. Ce s-a întâmplat

În ultima zi la Malaia, Răzvan Babană a trecut printr-o situație neașteptată și a început să plângă. Nea Marin s-a enervat foarte tare și a fostla un pas să-l dea afară din emisiune. Iată de ce a apelat la un astfel de gest.

colaj-răzvan-babană-plânge-la-poftiți-prin-țară Galerie
În ultima zi la Malaia, Răzvan Babană a trecut printr-o situație neașteptată și a început să plângă. | Antena 1

Cele șase vedete din această săptămână au fost nevoie să mulgă vacile, să încalece pe măgari să tundă oile și să adune lemne. Pregătirilie pentru târgul din comuna Mălaia sunt în toi, mai ales că este ultima zi, iar totul trebuie să fie gata până vin invitații.

Tensiunile și stresul și-au pus amprenta asupra lui nea Marin, care a reacționat nervos și a fost la un pas să-l dea afară din emisiune pe Răzvan Babană. Gazda emisiunii s-a enervat foarte tare că nu îi ieșea coregrafia pentru eveniment și și-a descărcat nervii pe fostul concurent al show-ului culinar.

Ieșire necontrolată a lui nea Marin l-a surprins pe invitat, mai ales după ce i-a aruncat agenda din mână.

La repetiții ți-am zis! Lasă-mă, treci aici! Băi, lasă agenda jos și vino încoace. Pleacă acasă, ieși! Te trimit acasă imediat. Am trimis acasă de ăștia ca tine o grămadă”, i-a spus el lui Răzvan Babană.

Plec, îți jur!”, i-a răspuns invitatul.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Răzvan Babană, dezvăluiri despre trecutul său. Cu ce se ocupă acum

După ce a fost certat de nea Marin, Răzvan Babană a avut parte de un incident. În timp ce dansa, vedeta a simțit că nu își mai poate mișca piciorul și a cerut puțină gheață, însă nu a fost ajutat.

Între cei doi s-a mai ivit o ceartă, care l-a făcut pe invitat să ajungă la capătul puterilor. Acesta nu și-a mai putut stăpâni sentimentele și a început să plângă în drum spre mașină, cu gândul de a pleca acasă.

Nu face nimic. Se leagă de mine de azi de dimineață. Mă durea și sufletul, mă durea și că nu mă lasă să-mi fac treaba. Am clacat”, a spus el.

Ce decizie a luat până la urmă Răzvan Babană, după ce a spus că părăsește emisiunea

Printre cei care s-au supărat pe gestul lui nea Marin se numără Florin Ristei, care a încercat să-l calmeze pe Răzvan Babană și să-l întoarcă din drum. Gazda emisiunii s-a dus la mașină să vorbească cu invitatul, dar mai mult a înrăutățit situația, motiv care l-a enervat și mai tare pe artist.

Să nu mai vii aici, nu vrea să te vadă”, i-a spus Florin Ristei.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Răzvan Babană a făcut show cu mișcările sale de dans, peruca și ochelarii

Oase, Ilona Brezoianu, Florin Ristei, Nicolai Tand și Sonny au încercat să-l convingă, iar Răzvan Babană s-a decis într-un final să se întoarcă pentru echipă, nu pentru nea Marin.

Deci să fie foarte clar că m-am întors pentru ei, nu pentru el. Cu el nici nu vorbesc”, a spus Răzvan Babană.

S-a ajuns prea departe”, a mărturisit și Ilona Brezoianu.

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Nea Marin și-a „pierdut” vocea. Cum au reacționat vedetele... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Florin Ristei a cântat la târgul din Malaia, organizat de nea M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x