Poftiți la circ 2020, ediția 6. What’s Up, criză uriașă de nervi! Artistul s-a dezlănțuit când a apărut Nea Marin

What’s Up nu și-a mai putut stăpână nervii și a cedat, în ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Shift, What’s Up, Raluka și Ana Baniciu au decis ca, împreună cu Liviu Vârciu, să muncească și să îi ajute pe cei de la circul Bellucci să își desfășoare cu bine activitatea.

Puțini sunt cei care știu că celebrul circ Bellucci a luat naștere undeva prin secolul 19. De atunci, din generație în generație, tradiția este dusă mai departe. În 2002, Mario Medini și Loredana Bellucci au pus bazele circului Aquatico Bellucci. După ani și ani de activitate, frâiele afacerii au fost preluate de către cei trei copii ai cuplului: Sony (care acum este și directorul artistic), Jennifer și Sandy Medini!

Nea Marin și vedetele au muncit pentru cei de la circul Bellucci, în ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Ca în orice vară, circul Bellucci încearcă să prezinte publicului spectacole cu adevărat ieșite din comun. Totuși, în spatele unui show reușit stau zile întregi de muncă asiduă.

De aceea, Nea Marin a decis să pună vedetele la treabă, pentru a da o mână de ajutor circarilor.

În ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, What’s Up, Shift, Ana Baniciu și Raluka, ajutați de Sony Medini și de Liviu Vârciu, au trudit încă de la primele ore ale dimineții.

Prima dată au fost nevoiți să pregătească un car de paradă demn de artiștii circului Bellucci, pentru ca aceștia să defileze prin stațiune, în dorința lor de-a atrage publicul la spectacole.

Apoi, vedetele au mers la cules floarea-soarelui și la muls caprele, în gospodăria unei familii. Dar ziua nu s-a terminat aici pentru vedetele din ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Nea Marin le-a dus la un hotel-resataurant, acolo unde fetele au asigurat servicii de ospătărie, în timp ce Shift și What’s Up au primit sarcina de-a face curat prin camerele ce urmează să fie închiriate turiștilor.

What’s Up, criză uriașă de nervi în emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1

În timp ce făceau curat, Sony Medini a găsit un extinctor și l-a folosit din plin în camera în care Shift și What’s Up munceau la curățenie.

Doar că situația a devenit și mai complicate atunci când What’s Up a decis să se răzbune, pentru a-și lua revanșa. Artistul a pus mâna pe un extinctor și l-a folosit din plin, în camera în care l-a închis pe Sony Medini.

Auzind agitație și gălăgie, Nea Marin a venit imediat să vadă ce se întâmplă. Gazda emisiunii „Poftiți la circ” a anunțat că dormitoarele trebuie scoase la lumină și făcute lună. Acesta a fost momentul în care What’s Up s-a enervate la culme și a cedat nervos, începând să injure.

„Nu știu ce a fost la gura mea, am zis niște lucruri…Sper să nu apară și dacă apar să fie cu bip”, a mărturisit cântărețul după incidentul din ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri