Căutare Live

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut, în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Liviu Vârciu, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut

Antena 1

Cu lacrimi în ochi, Liviu Vârciu a mărturisit faptul că ține foarte mult la Nea Marin, atât de mult încât îl consideră ca fiind un adevărat părinte.

În ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, acesta a vorbit despre tatăl și despre fratele pe care i-a pierdut.

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri despre tatăl și despre fratele pe care i-a pierdut, în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Un moment special din ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară a fost atunci când Nea Marin i-a oferit lui Liviu Vârciu un tort demn de un regizor, o pasiune mai puțin știută a vedetei de la Antena 1.

„Să îți ajute Dumnezeu să faci o sută de filme! Te iubesc, nebunule!”, a zis Nea Marin, extrem de fericit.

Citește și: Liviu Vârciu, mesaj emoționant pentru fratele său. Ce a transmis artistul la 12 ani de la moartea acestuia

„Când a văzut ce tort i-am oferit s-a repezit în brațele mele și a început să plângă. Ca un copil! Și eu, și el! Mi-a zis la ureche: te iubesc, tăticule! Te iubesc!”, a continuat acesta, cu lacrimi în ochi.

„Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea/ Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și fratele și frate-miu era pe 21”, a zis Liviu Vârciu, emoționat și cuprins de lacrimi.

Pentru cei care nu știu, în anul 2009, Ionuț Vârciu (fratele lui Liviu Vârciu) a murit într-un accident de mașină.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ce i-au făcut Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Cruduța lui Nea Marin

„E un băiat extraordinar, mie îmi place tare mult de el. Avem 12 ani de când suntem împreună. Știu că lumea ne iubește, ne iubește așa,. Dar noi în realitate suntem așa”, a mai completat Nea Marin, făcând referire la momentul înduioșător ce i-a unit și mai mult.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 21 a emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară ca să descoperi tot momentul special.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Daniela Crudu a fost infectată cu coronavirus. Cum au reacționat...
Ultimele știri
x