Căutare Live

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ce i-au făcut Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Cruduța lui Nea Marin

Nea Marin a bătut pe la uși încă de la primele ore ale dimineții, pentru a da trezirea vedetelor. Totuși, surpriza a fost mare atunci când Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au venit de hac. Chiar și Daniela Crudu i-a pregătit o surpriză.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au dat o lecție greu de uitat lui Nea Marin, în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Antena 1

Nea Marin a fost luat prin surprindere în a treia zi petrecută de vedete la Alba Iulia, în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Deși venise „pornit” să facă instrucție cu toți încă de la primele ore ale dimineții, iată că lucrurile au stat complet diferit. Daniela Crudu a făcut un gest complet neașteptat, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au dat o lecție de neuitat.

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Daniela Crudu i-au dat o lecție lui Nea Marin, la emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

La scurt timp după ce Nea Marin le-a bătut la ușă, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au dezlănțuit, fără să mai țină cont de timp. S-a lăsat cu fugăreli ca-n filme, bătaie cu apă, trântit de uși, aruncat de pantofi și nu numai.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu, în lacrimi. Cum arăta înainte de operațiile estetice

„Nici după 12 ani nu mi-am dat seama de ce sare la bătaie în continuu”, a zis Liviu Vârciu despre „tăticuțul lui”, pe care nu l-a iertat.

Nici Daniela Crudu nu s-a lăsat mai prejos, mai ales după ce ieri Nea Marin a reușit s-o supere până ce a izbucnit în lacrimi. Bruneta a fost de negăsit la primele ore ale dimineții, motiv pentru care gazda emisiunii a început să-i ia pe toți la întrebări.

„Nu răspunde! Bat încă o dată, nu răspunde! Nu știu ce e cu ea”, a zis acesta, surprins de cele descoperite.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu. Reacția avută de Raluka și de Ana Baniciu

„Cruduța nu știu ce a făcut aseară, dacă a plecat sau nu a plecat, așa că mergi cu noi. Te bagi în echipă și mergem”, a fost vestea dată de Nea Marin lui Edi Stancu.

După ziua de ieri, în care a cedat și a început să plângă, chiar și Ana Baniciu a ajuns să fie supărată pe Nea Marin, în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, de la Antena 1.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Ana Baniciu a izbucnit în lacrimi din cauza lui Nea Marin. Ce a ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Raluka a fost impresionată de ghidul turistic din Alba Iulia. Ce...
Ultimele știri
x