Foarte puțini știu aceste detalii despre Liviu Vârciu. Cine sunt părinții lui și prin ce dramă a trecut artistul

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de la noi din țară, însă foarte puțini știu cine sunt părinții lui și prin ce dramă a trecut.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de la noi din țară, însă foarte puțini știu cine sunt părinții lui și prin ce dramă a trecut

Liviu Vârciu are o legătura specială cu "tatăl" său spiritual, Marin Barbu, cunoscut drept nea Marin din cadrul emisiunii Poftiți la noi. Cei doi se înțeleg foarte bine și au o relație de prietenie foarte frumoasă, însă artistul are doi părinți care îl susțin și îl încurajează în cariera sa.

"Între noi s-a legat o prietenie frumoasă, o relație tată-fiu aș putea spune. Relația asta a început în urmă cu 10 ani. Am fost și mergem în continuare împreună la evenimente, chiar și cei din jurul nostru ne văd ca pe un tată și un fiu.", a mărturisit nea Marin pentru Libertatea.

Costică Vârciu și Maria Vârciu și-au ajutat fiul mereu, mai ales atunci când acesta a trecut printr-o perioadă mai grea. După ce s-a despărțit de Adelina Pestrițu, artistul a întâmpinat un eveniment nefericit, banca urma să-i ia apartamentul din zona Dristor, pentru că nu și-a achitat ratele. Au urmat ani de procese pentru a recupera casa în care a trăit atâtea momente fericite. Pe lângă acest eveniment, Liviu Vârciu a fost dat și în judecată de către vecinii săi și Asociația de Proprietari, pentru că nu își achitase întreținerea, conform Libertatea.

Citește și: Fotografie rară cu Liviu Vârciu, de la începutul carierei: „Nu pot să cred că am cântat în papuci”

Părinții artistului nu și-au lăsat singurul copil la greu și au decis să vândă casa din Constanța, unde au petrecut atâția ani și unde a copilărit Liviu Vârciu și fratele său, totul doar pentru a-și scoate băiatul din datorii. Costică Vârciu și Maria Vârciu au reușit într-un final să vândă casa de 200.000 de euro, iar cu banii au reușit să își scape fiu de datorii. Cei doi s-au mutat în apartamentul din zona Dristorului, iar Liviu și-a ridicat o nouă casă în Băneasa, conform sursei citate.

Prin ce dramă a trecut Liviu Vârciu

Deși pare că este un bărbat puternic și mereu pus pe glume, Liviu Vârciu a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale atunci când și-a pierdut fratele. Ionuț, fratele artistului, a murit în 2009 în urma unui accident rutier petrecut în Constanța, iar de atunci Liviu a trăit cel mai mare coșmar.

Ionuț avea o viața fericită, era tatăl unui băiețel, Mario și lucra ca subofiţer în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Acesta și-a pierdut viața la vârsta de 30 de ani, când a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un parapet, iar apoi s-a răsturnat, relatează Viva.

Citește și: Liviu Vârciu se mândrește cu fiica lui cea mare. Cum arată și cât a crescut Carmina

După moartea fratelui său, Liviu a fost devastat și a încercat să se ocupe cât de mult a putut de nepoțelul lui, Mario, care avea doar un an atunci când tatăl său și-a pierdut viața în tragicul accident rutier.

Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, a declarat Liviu Vârciu pentru Viva.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri