Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Liviu Vârciu, mesaj emoționat de la fiica cea mică. Ce imagini a primit

În timp ce se străduiau să pună la punct toate detaliile pentru spectacolul organizat de Nea Marin, vedetele din ediția 9 Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară au fost nevoite să ia o pauză pentru că a început ploaia.

În timp ce se străduiau să pună la punct toate detaliile pentru spectacolul organizat de Nea Marin, vedetele din ediția 9 Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară au fost nevoite să ia o pauză pentru că a început ploaia

Antena 1

La adăpost, Liviu Vârciu și-a controlat telefonul. Avea un mesaj de la iubita sa, Anda Călin, cu un video în care apare fetița lor.

Ce mesaj emoționant a primit Liviu Vârciu de la fiica cea mică

Micuța i-a transmis tatălui său că îi este dor de el și că-l iubește. Liviu Vârciu le-a arătat imaginile și colegilor săi, în timp ce privea mândru și cu zâmbetul pe buze la telefon.

Imediat după acest moment, a fost nevoit să iasă în ploaie pentru a mai pune la punct câteva aspecte.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Vârciu și Andrei Ștefănescu, puși în dificultate de dansul lui Nea Marin

”Am făcut o pauză de odihnă că nu poți să muncești pe ploaie”, a recunoscut Andrei Ștefănescu, care a fost reperat de Nea Marin la etajul pensiunii și s-a transformat în ținta lui.

Curând s-a oprit și ploaia, iar vedetele din a 9-a ediție Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară au coborât pentru a primi localnicii la târgul lor.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Cosmin Seleși, nou „conflict” cu Liviu Vârciu. Ce au avut de împărțit

În cea de-a șaptea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Albac, Alba sunt Cosmin Seleși, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Vedetele au ”transportat” animale domestice și nu le-a fost del... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Cum a arătat târgul din Albac. Vedetele au purtat straie tradiț...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x