Antena Căutare

Povești de familie, episodul 23 și episodul 24. Cum s-a lăsat păcălită Sandra de mirajul celebrității

Serialul Povești de familie a pus la dispoziție telespectatorilor două episoade noi. În epidosul 23 și episodul 24 vom asista la noi experiențe de viață și povești spectaculoase.

Actorii din Povești de familie Galerie
Serialul Povești de familie a pus la dispoziție telespectatorilor două episoade noi. | Antena 1

Episodul 23 și episodul 24 din Povești de familie aduce astăzi, 17 august 2021, noi cazuri ale doi tineri, Sandra și Luci. Cele două povești au impresionat publicul și l-au făcut să urmărească cu sufletul la gură fiecare moment.

Povești de familie, episodul 23. Povestea Sandrei, adolescenta păcălită de mirajul celebrității

Sandra, o adolescentă rebelă și cu visuri mari, a intrat într-o situație fără scăpare atunci când a decis să se înscrie la o agenție de modeling. Cu o dorință imensă de a-și face o carieră de succes și de a deveni celebră, fata nu a stat prea mult pe gânduri și a aplicat la prima agenție de modele de pe internet, însă nu avea să știe că aceasta este doar paravanul unei rețele de trafic de persoane.

La scurt timp după ce s-a înscris, Sandra a fost contactată de falsa agenție și chemată la un interviu, unde i s-a spus că are nevoie de semnătura mamei ei și de o copie de pe buletin. Tânăra s-a lăsat influențată de cuvintele lui Kitty, falsul agent al companiei.

Citește și: Povești de familie, episodul 21 și episodul 22. Cum a încercat Ruxandra să îl cucerească pe profesorul ei de chimie

Un lucru pe care pe care ar fi trebuit să îl știe tânăra este faptul că fiecare fată care își dorea să devină model trebuia să întrețină relații intime cu partronul și fotograful agenției, Alberto. Bărbatul a fost cucerit de frumusețea Sandrei încă de când a văzut primele poze cu ea.

Mama fetei nu a fost de acord cu fiica sa, fiind foarte suspecioasă în privința organizației. Adolescenta s-a întors la agenție, unde a vorbit cu Kitty despre faptul că mama ei nu a semnat contractul, însă femeia a găsit o soluție rapidă. Aceasta a mers la Sandra acasă pentru a o convinge pe mama acesteia, lucru pe care l-a și făcut într-un timp foarte scurt.

Sandra a venit la prima sedință foto alături de mama ei, fapt care le-a dat planurile peste cap lui Kitty și Alberto. Lucrurile s-au schimbat la cel de-al doilea shooting foto, atunci când fata a venit singură.

Plecarea fetei de acasă i-a trezit noi suspiciuni mamei sale, care a văzut la televizor cazul unei fete care a căzut victimă rețelei de trafic de persoane a celor doi. La scurt timp, poliția a sosit la ușa studioului de modeling, unde Kitty și Alberto au fost duși la audieri.

Sandra a aflat despre cazurile celorlalte fete, iar acasă i-a cerut scuze mamei sale, care a încercat doar să o protejeze.

Povești de familie, episodul 23. Povestea lui Luci, tânărul influențat de comportamentul agresiv al tatălui

În episodul 24 din serialul Povești de familie ne-a fost prezentată povestea lui Luci și a Ioanei, doi frați care se află doar în grija mamei cât tatăl lor este plecat cu munca. Relația dintre ei nu este una tocmai bună, băiatul fiind cel care se comportă foarte urât cu sora lui.

Ioana este terorizată de fratele său care și-a luat mult prea în serios rolul de "tată". Luci este violent și dur cu sora lui mai mică. Conflictele dintre cei doi au început să fie din ce în ce mai dese, lucru care a dus la o situație neașteptată. Totodata, lipsta tatălui este principalul motiv pentru care Luci se comportă așa cu Ioana.

Citește și: Povești de familie, episodul 19 și episodul 20. Iulia expune secretele familiei în romanul pe care l-a scris

Deși mama lor a încercat să îi împace, cei doi au continuat să se certe. Luci este cel care a dezvăluit faptul că reacțiile violente și agresivitatea a "moștenit-o" de la tatăl lor care se comportă asemănător cu mama lor. Comportamentul agresiv al bărbatului este motivul pentru care Luci are astfel de reacții.

Dorința de a o "proteja" pe sora lui s-a transformat într-o obsesie, iar certurile dintre ei au dus la un accident, Ioana fiind principala victimă.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe Antenaplay.

Povești de familie, episodul 21 și episodul 22. Cum a încercat Ruxandra să îl cucerească pe profesorul ei de chimie... Povești de familie, episodul 25 și episodul 26. Cum a încercat Oana să își trăiască visul din tinerețe prin propriul cop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x