Antena Căutare

Povești de familie, episodul 19 și episodul 20. Iulia expune secretele familiei în romanul pe care l-a scris

Povești de familie a revenit cu două episoade noi. Ce cazuri au expus:

Povești de familie, episoadele 19 și 20
Povești de familie, episoadele 19 și 20 | Antena 1/ Captură video

Iată ce cazuri au fost expuse în noile episoade din Povești de familie:

Povești de familie, episodul 19. Iulia își expune familia în romanul pe care l-a scris

Iulia are o familie care nu o susține pe drumul literar. Membrii familie sale consideră că arta scrisului nu este una profitabilă și încearcă să o convingă să renunțe la visul de a se face scriitoare.

Citește și: Povești de familie, episodul 17 și episodul 18. Emil încearcă să o convingă pe văduva Marta să-i ofere toți banii ei

În dorința sa de a le demonstra că este talentată și că ar putea avea un trai decent din această îndeletnicire, ea se apucă să scrie o carte despre familia lor, care devine faimoasă.

Pentru că secretele familiei au fost scoase la iveală, Iulia este aspru certată de frații și părinții ei. Însă după ce tatăl ei a citit cartea scrisă de ea, aceștia au început să vadă altfel lucrurile.

Povești de familie, episodul 20. Roxana s-a filmat în ipostaze indecente cu iubitul care a făcut clipul public după ce s-au despărțit

În noul episod din Povești de familie ne-a fost prezentat cazul unei liceene care are o relație deschisă cu iubitul ei cu care se filmează în timpul unei partide de amor. La scurt timp, ea îl întâlnește pe Andi de care se îndrăgostește.

Citește și: Povești de familie, episodul 15 și episodul 16. Victor a slăbit miraculos pentru a o impresiona pe Alma. Ce a pățit

Furios de pierderea iubitei, Vlad alege să facă public clipul și să se răzbune pe ea. Direcotrul liceului o exmatriculează, însă mama fetei alege să-i ia partea și o protejează.

În final, el își recunoaște vina și este trimis la un centru de corecție, unde urmează să petreacă mai multe luni. Roxana și Andi aleg să formeze un cuplu.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe Antenaplay.

Povești de familie, episodul 17 și episodul 18. Emil încearcă să o convingă pe văduva Marta să-i ofere toți banii ei... Povești de familie, episodul 21 și episodul 22. Cum a încercat Ruxandra să îl cucerească pe profesorul ei de chimie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x