Antena Căutare

Povești de familie, episodul 9 și episodul 10. Lara a ajuns să joace în filme pentru adulți, din dorința de a-și ajuta bunica

În episoadele 9 și 10 de Povești de Familie au fost prezentate experiențele a două tinere care au învățat din greșeli.

Colaj cu Lara și Alina de la Povești de familie Galerie
Povești de familie, episodul 9 și episodul 10 | Antena 1

Serialul Povești de familie a adus încă din primele episoade povești care i-au ținut cu sufletul la gură pe telespectatori. Așa s-a întâmplat și în episoadele 9 și 10, când în prim-plan au fost tinerele Lara și Alina.

Povești de familie episodul 9. Cu bune intenții. Lara, o adolescentă care a ales un drum greșit în viață

Lara este o tânără de 18 ani care de câțiva ani locuiește împreună cu bunica ei, după ce mama sa a plecat să muncească în Spania. Vederea bunicii sale s-a drgradat extrem de mult în ultima perioadă, iar medicii i-au recomandat o operație care valorează 2 mii de euro. Tânăra de clasa a XII-a a decis să-și ia un job pentru a-și putea permite operația bunicii sale. O ofertă din partea unui bărbat întâlnit în club a adus-o pe Lara în situația de a juca în filme pentru adulți.

Citește și: Povești de familie, episodul 7 și episodul 8. Cum a ajuns Lucia să fie răpită și sechestrată la finalul unei petreceri în pădure

Ghidată de dorința de a a strânge bani rapid pentru operația bunicii, tânăra a acceptat să filmeze în filme pentru adulți, iar profesorul de filosofie, care îi făcea avansuri tinerei, a descoperit filmul. Profesorul le-a trimis tuturor elevilor videoclipul cu Lara, iar informația a ajuns chiar și la iubitul tinerei, car ei-a spus și bunicii.

Tânăra de 18 ani s-a confruntat apoi cu reacțiile colegilor, dar cel mai mult a supărat-o faptul că o dezamăgise pe bunica.

Adolescenta și-a dat seama că a greșit și că „scopul nu scuză mijloacele” și nu a mai continuat cu filmele pentru adulți, deși i s-au oferit și mai mulți bani pentru încă un film.

„Toate alegerile pe car ele facem în viață vin cu un preț. Cele mai bune intenții nu sunt o scuză pentru suferințele celor dragi”, a concluzionat Lara.

Povești de familie episodul 10. Alina, un star care abuzează de cei din jurul ei

Alina este o tânără cântăreață cu o mulțime de fani, care o admiră pentru bunătatea pe care o afișează, însă realitatea este cu totul alta. Cu oamenii apropiați Alina are o atitudine ostilă. Sora mai mare a Alinei este cea care a crescut-o și care a ajutat-o să-și construiască o carieră strălucită, însă comportamentul răutăcios al surorii mai mici a determinat-o să nu mai vrea să se ocupe de ea.

Citește și: Povești de familie, episodul 5 și episodul 6. Cum și-a regăsit Elena fiul, la 8 ani după ce a fost forțată să-l abandoneze

Pentru că sora ei nu se mai ocupa de ea și nu-i mai aranja evenimentele, Alina a decis că are nevoie de o asistentă, așa că a convins-o pe cea mai mare fană a ei să-i facă toate poftele, pe gratis. Ba mai mult, Alina a început să se comporte extrem de urât cu Crenguța, cea care i-a fost o fană înfocată.

Crenguța a început să o urască pe Alina, pentru comportamentul ei, așa că a decis să o pedepsească, punânudu-i substanțe otrăvitoare în băuturi.

Ilinca, sora Alinei, a descoperit că Crenguța avea probleme psihice și modul în care a tratat-o alina i-a deschis niște traume care au determinat-o să-și dorească să o otrăvească pe artistă.

Alina a ajuns în stare gravă la spital, iar la scurt timp și-a dat seama cât de mult a greșit când s-a comportat urât cu cei din jur.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe Antenaplay.

Povești de familie, episodul 7 și episodul 8. Cum a ajuns Lucia să fie răpită și sechestrată la finalul unei petreceri î... Povești de familie, episodul 11 și episodul 12. Eva încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl ei când a dec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x