Antena Căutare

Povești de familie, episodul 21 și episodul 22. Cum a încercat Ruxandra să îl cucerească pe profesorul ei de chimie

În episodul 21 și episodul 22 ale serialului "Povești de familie" se află în centrul atenției două situații tot mai întâlnite în zilele de astăzi.

5 actori din serialul lecții de viață Galerie
În episodul 21 și episodul 22 ale serialului "Povești de familie" aduce în centrul atenției două situații tot mai întâlnite în ziua de astăzi. | Antena 1

Serialul Povești de familie a ținut telespectatorii cu sufletul la gură și de data aceasta. Episodul 21 și episodul 22 au prezentat publicului noi experiențe de viață a două adolescente, Ruxandra și Laura.

Povești de familie, episodul 21. Povestea Ruxandrei, eleva care s-a îndrăgostit de profesorul ei de chimie

În episodul 21 din serialul "Povești de familie" a fost prezentată povestea Ruxandrei, o elevă de liceu, care s-a îndrăgostit de noul profesor de chime. Iubirea adolescentei s-a transformat în obsesie, fapt care i-a făcut foarte multe probleme cadrului didactic.

Fata, fiica unui afacerist, a rămas impresionată de noul profesor de chimie încă din prima clipă. Ruxandra a încercat să îi atragă atenția lui Valentin prin mai mult modalități, însă efortul său a fost în zadar. Aceasta i-a cerut bărbatului și meditații de chime acasă. Mai mult decât atât, eleva și prietena ei (Lili) au făcut un fan club profesorului, încercând să-i facă poze pe ascuns și să le publice pe rețelele sociale.

Citește și: Povești de familie, episodul 17 și episodul 18. Emil încearcă să o convingă pe văduva Marta să-i ofere toți banii ei

Nu a durat mult până când Valentin a găsit pagina de Facebook făcută de cele două fete, iar la început a fost foarte entuziasmat, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Chiar dacă nu i-a acordat atenție, Ruxandra nu s-a lăsat prea ușor și i-a trimis o scrisoare de dragoste, care l-a amuzat copios și pe care nu a luat-o în serios. În a doua zi, Valentin a primit o altă scrisoare din partea elevei care l-a enervat. Scrisorile au tot început să apară, iar profesorul de chimie a devenit din ce în ce mai îngrijorat de situația în care se află.

Evenimentele au devenit mai complicate, iar Valentin a făcut o "anchetă" cu toate fetele din liceu pentru a afla cine este adolescenta care îi trimite scrisori, însă lucrurile s-au înrăutățit. Profesorul a început să primească mesaje de amenințare din partea elevei, motiv pentru care i-a cerut o întâlnire acesteia pentru a vedea cine este și pentru a lămuri situația dintre ei.

După discuția cu profesorul de chimie, Ruxandra s-a simțit rănită și s-a gândit la o modalitate pentru a se răzbuna. Adolescenta a mărturisit tuturor că Valentin i-a făcut avansuri și a hărțuit-o sexual pentru a-i face probleme la serviciu. Mai mult decât atât, tatăl Ruxandrei a fost cel care a făcut o sesizare la liceu, iar Valentin a fost concediat.

Nu a durat prea mult până când s-a aflat adevărul despre ce s-a întâmplat între Valentin și Ruxandra. Lili, prietena elevei, a povestit totul, iar Ruxandra a fost exmatriculată din liceu.

Povești de familie, episodul 22. Povestea Laurei, tânăra care este agresată de partenerul ei

Laura, o tânără de 17 ani, a fost pusă într-o situație tot mai întâlnită în zilele de astăzi. În episodul 22 din lecții de viață, adolescenta este agresată de iubitul ei, însă norocul i-a surâs după ce un tânăr a salvat-o din mâinile lui.

După o luptă între cei doi băieți, Laura i-a oferit primul ajutor lui Radu, cel care a salvat-o de Claudiu. Fata i-a mărturisit că stătea cu partenerul său din frică și i-a povestit despre familia ei. Despre fratele ei care a dispărut, despre tatăl ei care i-a părăsit, dar și despre încercările mamei sale de a-l găsi pe fratele său care a dispărut în urmă cu 18 ani.

Claudiu nu s-a lăsat prea ușor și a insistat, urmârind-o pe adolescentă, fapt care i-a adus din nou împreună pe Laura și Radu.

Pentru a se cunoaște mai bine, Laura l-a dus pe Radu la ea acasă, acolo unde tânărul a făcut cunoștință cu mama ei, care a rămas surprinsă de cât de cunoscută i se părea figura băiatului.

Citește și: Povești de familie, episodul 11 și episodul 12. Eva încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl ei când a decedat

Tânărul s-a decis să îi facă și el cunoștință fetei cu bunica sa, însă lucrurile nu au mers așa cum se așteptau. Femeia fiind cea care i-a interzis băiatului să se mai vadă cu Laura. După o întâlnire neașteptată cu bunica lui Radu, mama Laurei și-a dat seama că băiatul este fiul său pe care l-a pierdut în urmă cu 18 ani, de fapt.

Conflicte dintre Radu și Claudiu au ajuns mult prea departe. Fostul iubit al Laurei apelând la gesturi neașteptat și dând cu mașina peste Radu, care a ajuns la spital.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe Antenaplay.

Povești de familie, episodul 19 și episodul 20. Iulia expune secretele familiei în romanul pe care l-a scris... Povești de familie, episodul 23 și episodul 24. Cum s-a lăsat păcălită Sandra de mirajul celebrității...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x