Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 39. Cum o sentință greșită condamnă mai mult decât gratiile unei închisori

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 21 aprilie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Un tată condamnat pe nedrept își recapătă libertatea dar și încrederea familiei | Antena 1

Episodul de azi vine cu o lecție despre încredere și despre prejudecăți, dar și despre o sentință dată în mod greșit și abuziv și consecințele unei astfel de situații.

Povești de familie, sezon 2,episod 39. Încrederea se poate recâștiga cu răbdare, sinceritate și voință

Povestea este a unui tată care a fost acuzat că și-a acuzat soția. O serie de erori judiciare au dus la condamnarea sa pe nedrept și anii petrecuți în închisoare i-au furat tinerețea și adolescența copiilor săi.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 38, 20 aprilie 2022. Bianca ajunge în casa tatălui ei, după ce află că Flori nu este mama sa

În plus, aceștia au fost lăsați în grija unei mătuși iar ei nu au mers niciodată să-l viziteze la închisoare pentru că l-au considerat vinovat și l-au urît pentru lipsa din viața lor.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 38. Culoarea pielii, motiv de rușine și de suferință. Vezi ce situații se pot naște

Ulterior, una dintre surori a înșeles situația și a păstrat legătura cu el iar atunci când bărbatul a fost eliberat, uțor ușor copiii au început să-și recapete încrederea în el.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 38. Culoarea pielii, motiv de rușine și de suferință. Vezi ce situații se pot n... Povești de familie - sezonul 2, episodul 40. David, un frate cu dizabilități este văzut ca o povară. Vezi ce s-a întâmp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x