Antena Căutare

Cum arăta Lino Golden de la Power Couple România înainte să slăbească spectaculos. La doar 16 ani, cântărea peste 100 de kilograme

În adolescență, Lino Golden s-a luptat cu kilogramele în plus. Cu multă ambiție, concurentul de la Power Couple România a slăbit 30 de kilograme în doar 3 luni. Cum a reușit.

colaj foto lino golden de la power couple romania Galerie
Cum arăta Lino Golden de la Power Couple România înainte să slăbească spectaculos. La doar 16 ani, cântărea peste 100 de kilograme | Antena 1

Lino Golden și Delia se numără printre cele cupluri care au spus „Da” provocării Power Couple România. Deși sunt unul dintre cele mai tinere perechi, cei doi au dat dovadă încă din primele ediții că au o relație bine sudată și că se susțin unul pe celălalt atunci când au nevoie.

Delia i-a fost alături logodnicul ei atunci când a fost supus probei în care băieții au fost nevoiți să suporte durerile similare contracțiilor. Tânăra l-a încurajat să reziste și chiar a dezvăluit că artistul este foarte curajos, mai ales după ce a slăbit spectaculos și ulterior, a fost supus unei interveții chirugicale.

„A avut niște kilograme în plus și a trebuit să își opereze excesul de piele din partea pieptului, iar operația aceea e destul de complicată, mai complicată recuperarea”, a spus Delia de la Power Couple România.

„Nu puteam nici să mă îmbrac, mă durea și dacă ridicam degetul”, a adăugat și Lino.

Citește și: Cum s-au cunoscut Lino Golden și Delia de la Power Couple România. Cei doi tineri logodiți au o poveste atipică

Deși acum cântărețul s-a transformat complet, nu mulți își amintesc că în adolescență acesta era complet diferit.

Cum arăta Lino Golden înainte să slăbească 30 de kilograme în doar 3 luni

În prezent, Lino Golden duce un stil de viață sănătos, merge regulat la sală și mâncă sănătos. Însă, în adolescență, tânărul în vârstă de 26 de ani s-a luptat cu kilogramele în plus.

Așa cum a dezvăluit chiar el, la doar 16 ani cântărea peste 100 de kilograme, dar cu ambiție, a reușit ceea ce părea imposibil la ace moment. Lino o slăbit 30 de kilograme în doar 3 luni, a început să facă sport și de atunic, nu s-a mai uitat înapoi.

„Între 17 și 18 ani, deja devenise problematic că aveam peste 100 de kilograme la înălțimea de 1,69 metri”, a dezvăluit concurentul de la Power Couple România, în prima ediție.

„Am alergat zilnic prin parc, am mâncat numai pui cu orez și am slăbit”, a mai adăugat tânărul care s-a transformat complet într-un timp extrem de scurt.

Citește și: Care e numele din buletin al lui Lino Golden. Artistul este destul de discret atunci când vine vorba despre numele său real

La începutul lunii octombrie 2020, artistul a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a îndepărta excesul de piele din zona pectoralilor, cu care a rămas după ce a slăbit rapid. Acum, în fiecare an, publică un colaj prin care arată tranformarea prin care a trecut.

Astfel, fanii săi au avut ocazia să vadă și cicatricile operației despre care Lino spune că a fost mai grea decât slăbitul propriu-zis. De asemenea, el a trecut printr-o recuperare dureroasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Succesul a venit o dată cu schimarea lui radicală de look, dar mai ales odată cu lansarea piesei „Panamera”. Single-ul cu 40 de milioane de vizualizări a fost numărul 1 pe toate radiourile și l-a făcut pe Lino un adevărat star al adolescenților.

Primul cuplu care a ieșit din competiția Power Couple România, CRBL și Elena: ”Suntem dezamăgiți, dar împăcați, în acela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x