Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu. Oana Matache și Radu Siffredi, detalii din culisele relației lor după competiție

Oana Matache și Radu Siffredi sunt cel mai tânăr cuplu de la emisiunea care testează relațiile, Power Couple - La bine și la greu.

colaj foto cu oana matache si radu siffredi Galerie
Power Couple România – La bine și la greu. Oana Matache și Radu Siffredi, detalii din culisele relației lor. | Antena 1

Cei doi au fost deschiși cu privire la experiența pe care au avut-o în emisiune și au discutat pe larg anumite aspecte ale relației la Observator. În rândurile de mai jos veți putea afla cum descriu cei doi experiența pe care au avut și ce impact a avut asupra legăturii lor, de la plecare, până când au ajuns în țară.

Oana Matache si Radu Siffredi au pășit în platoul de la Observator cu multă încredere și bucuroși să vorbească celor de acasă despre peripețiile prin care au trecut de-a lungul experienței Power Couple România. La aproape un an de când sunt ei împreună, au decis să arate oamenilor „ce fel de cuplu sunt” cu adevărat și că „poate câteodată, deși doi oameni arată diferit, aparențele înșeală”.

Citește și: Power Couple România – La bine şi la greu. Ce îi reproșează Oana Matache cel mai des lui Radu Siffredi: „Nu își asumă...”

Cei doi au pornit în aventura Power Couple România din postura celui mai tânăr cuplu. Cei doi formează sunt împreună de aproximativ un an, dar susțin că impedimentele pe care le-au avut la începutul relației doar i-au unit mai tare și i-au făcut să se cunoască atât cu calități, cât și cu defecte.

Dar cum i-a ajutat competiția sau, din contră, dacă le-a pus niște bețe în roate, veți afla în rândurile de mai jos, chiar de la ei.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache. E foarte cunoscut în mediul său

Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri despre relația lor după competiția Power Couple România – La bine și la greu

„Noi suntem, vă dați seama, nerăbdători să vedem ce s-a întâmplat. Voi știți ce s-a întâmplat? Nu puteți da foarte mult din casă, dar încercăm, așa, să luăm niște impresii. Cum ați primit această veste și cum v-ați pregătit înainte de emisiune fizic? Poate mental, mai ales!?”, întreabă prezentatorul Valentin Butnaru.

„Mental a trebuit să mă pregătească Radu mai întâi, să mă convingă să mergem, pentru că nu voiam neam. Îmi era frică de tot ce înseamnă TV și mai ales reality, pentru că aici ești pus în anumite situații, poate obosit, stresat, nu poți să controlez ce dai și mă speria puțin chestia asta”, mărturisește Oana Matache.

„Mie mi s-a părut o oportunitate pentru oameni să vadă cine suntem cu adevărat, cum ne comportăm și acasă. Că asta a fost, stând acolo atâta timp, cât poți să te prefaci? Și mi s-a părut o portiță, lumina de la capătul tunelului”, a spus Radu Siffredi. „Având în vedere că suntem cel mai tânăr cuplu și mai neexperimentat în relație, așa, e foarte tare să-ți descoperi partenerul la începutul relației, mai ales în momente de criză, de panică, de frică.. După asta ori te căsătorești, ori te desparți”, a continuat el.

Întrebați dacă experiența i-a apropiat, Oana Matache a luat cuvântul: „Cu siguranță ne-a apropiat, e chestia aia de trauma bond, știi? Am trecut împreună prin ceva foarte frumos, traumatizant, într-un mod suportabil și plăcut, nu vă speriați”, spune Oana Matache.

Citește și: Cum se înțelege Radu Siffredi cu copiii Oanei Matache. Cei doi formează o familie inedită

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, față-n față cu cele mai mari temeri la Power Couple: „Ne-am depășit limitele”... Eliza și Cosmin Natanticu: ”Power Couple înseamnă adrenalină la intensitate maximă. Ne-a purtat de la agonie la extaz!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x