Antena Căutare

Prețul cel bun, 20 septembrie 2021. Liviu Vârciu a remarcat un detaliu inedit la concurenta Lavinia: „Hai să ne întoarcem un pic”

Lavinia a câștigat prima licitație a ediției cu numărul 11 de Prețul cel bun. Stând de vorbă cu ea, Liviu Vârciu a descoperit un detaliu interesant.

Liviu și Lavinia la Prțeul cel bun Galerie
Lavinia a mers în prima probă a ediției 11 Prețul cel bun | Antena 1

Lavinia a spus că o sticlă cu sigla matinalului Super Neatza cu Răzvan și Dani costă 35 de lei și pentru că s-a apropiat cel mai mult dintre concurneți de prețul real al produsului și anume de 69 de lei a mers să joace primul joc al ediției cu numărul 11.

Liviu Vârciu a descoperit un detaliu interesant al concurentei și anume tatuajul de pe spate.

„Eu văd niște tautaje. Ai o Planetă. Hai să ne întoarcem un pic cu spatele”, a spus prezentatorul privind tatuajul concurentei.

Citește și: Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Adrian a dat cu zarul, iar ce s-a întâmplat apoi l-a amuzat pe Liviu Vârciu

Cum s-a descurcat Lavinia la prima probă a ediției 11 de Prețul cel bun

Ulterior, Lavinia a participat la jocul ieftin sau scump, unde ar fi putut să câștige un mobilier de baie.

Concurenta a trebuit să aleagă cele mai scumpe 3 produse dintre: Lapte praf, calciu și magneziu, biscuiți, balsam de păr, ulei de măsline, bile de uscat rufele.

Citește și: Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală

Lavinia a ghicit că laptele praf și bilele de uscat erau cele mai scumpe produse, însă a ghicit în privința uleiului d emăsline, despre care a spus că se află, de asemenea, în topul celor mai scumpe produse. Al treila produs la preț era curia de calciu și magneziu.

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală... Prețul cel bun, 20 septembrie 2021. Florin a câștigat un fotoliu de masaj. Cum a reacționat când și-a văzut premiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x