Antena Căutare

Prețul cel bun, 24 mai 2022. Mădălina a descoperit cel mai mare secret al lui Andrei Ștefănescu. Ce a mărturisit prezentatorul

În ediția de Prețul cel bun de pe 24 mai 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Concurenții au impresionat cu aparițiile și poveștile lor de viață, dar și cu capacitatea de a ghici prețurile produselor.

colaj foto cu madalina la pretul cel bun Galerie
Mădălina a fost concurentă la Prețul cel bun, ediția 82 din 24 mai 2022. | Antena 1 / Pretul cel Bun

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au dat startul unei alte seri pline de surprize pentru public, dar și pentru participanți. După un schimb de replici savuroase cu colegul său, Andrei Ștefănescu a invitat la pupitru concurenții.

În ediția 82 de Prețul cel bun de pe 24 mai 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Concurenții au impresionat cu aparițiile și poveștile lor de viață, dar și cu capacitatea de a ghici prețurile produselor.

Primii concurenți de la Prețul cel bun au fost Mădălina, Nea Nelu, Cristina și Vasilica.

Mădălina vine din Prahova, este coafeză și mămă cu normă întreagă, Nea Nelu a bătut cale lungă, tocmai de la Sibiu, pentru a participa la Prețul cel bun, ediția 82, este antreprenor, dar în trecut, a fost pasionat de lupte. Iar Andrei Stefănescu a confirmat asta, după ce i-a strâns mâna.

Următorul concurent care a intrat în scenă a fost Cristina, din București care lucrează în domeniul achiziții și nu în ultimul rând Vasilica din Afumați, lucrător într-un centru comercial, care sigur este un adversar de temut.

Mădălina care l-a cucerit pe Andrei Ștefănescu de la primele cuvinte. Ce a dezvăluit acesta

Mădălina, prima aleasă de Andrei Stefănescu din public pentru a licita la Prețul cel bun, ediția 82, l-a cucerit pe prezentator încă de la primele cuvinte. În loc de salut, ea i s-a adresat spunându-i: „Mânca-te-ar Raiu să te mănânce”.

„Doamne ce vorbă frumoasă! Atunci când va fi momentul, sper să mă mânânce, dacă voi merita”, i-a răspuns acesta.

Citește și: Prețul cel bun, 20 mai 2022. Studenta care i-a surprins pe Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu cu pasiunile sale

De asemenea, de profesie coafeză, concurenta și-a dat seama că Andrei Stefănescu ascunde ceva și i-a dezvăluit cel mai mare secret.

„Eu chiar cred că tu ai păr, doar că te razi în cap”, i-a spus Mădălina.

„Nu am păr chiar peste tot. Mă rad așa doar pe unde mai iese”, i-a răspuns Andrei Stefănescu, stârnind hohote de râs în public.

Ulterior, toți cei patru concurenți au coborât la pupitru și au încercat să ghicească Prețul cel bun.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 17 mai 2022. Andreea a impresionat cu frumusețea ei. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a văzut-o

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 23 mai 2022. Un concurent a pierdut cel mai râvnit premiu. Cum a reacționat soția lui, care se afla în s... Prețul cel bun, 25 mai 2022. Ce materie preferată a avut Andrei Ștefănescu la școală. Doamna Adela i-a amintit de copilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x