Antena Căutare

Prețul cel bun, 26 noiembrie 2021. Andreea a câștigat premii impresionante

În ediția 60 a show-ului Prețul cel bun a curs cu premii. Concurenții care au avut noroc să fie selectați din rândul publicului au plecat acasă cu câștiguri impresionante.

În ediția 60 a show-ului Prețul cel bun a curs cu premii. Concurenții care au avut noroc să fie selectați din rândul publicului au plecat acasă cu câștiguri impresionante

Antena 1

Ediția 60 a show-ului quiz de la Antena 1 a început cu glumițele dintre Liviu Vârciu și Iuliana Luciu. După ce a intrat în platou, prezentatorul Prețul cel bun s-a ținut după colega sa, care i-a reamintit că el trebuie să rămână în mijlocul platoului.

Imediat după acest moment, a început prima licitație din cadrul celei mai recente ediții.

Andreea a câștigat premii impresionante la Prețul cel bun din 26 noiembrie 2021

Andreea a spus suma de 60 de lei pentru pistolul de bani și a câștigat prima licitație. Concurenta a jucat X și O, la care s-a descurcat excelent.

La finalul probei, a câștigat o centrală termică pe gaz, un grill toaster și o baterie externă.

Citește și: Preţul cel bun sezonul 1, 25 noiembrie 2021. Mihai a pierdut electrocasnice în valoare de 9.129 de lei!

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Preţul cel bun sezonul 1, 25 noiembrie 2021. Liviu Vârciu, impresionat de frumusețea Iulianei Luciu

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 25 noiembrie 2021. Iuliana Luciu a impresionat într-o rochie din satin cu crapătură dublă... Prețul cel bun, 26 noiembrie 2021. Liviu Vârciu a dezvăluit ce pensie are mama sa. Suma este una foarte mică...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x