Căutare Live

Prețul cel bun, 9 iunie 2022. Liviu Vârciu a izbucnit când a aflat ce meserie are concurentul. Ce presupune jobul lui bizar

Astăzi, în noua ediție de Prețul cel bun, concurenții au reușit să atragă norocul de parte lor și i-au fermecat pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, reușind să obțină premii consistente.

Astăzi, în noua ediție de Prețul cel bun, concurenții au reușit să atragă norocul de parte lor și i-au fermecat pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, reușind să obțină premii consistente.

Antena 1

Cel de-al doilea concurent norocos în această seară care a fost invitat în arena de Andrei Ștefănescu este Sergiu Olariu.

Sergiu, care a venit îmbrăcat într-o costumație aparte, i-a surprins pe toți când le-a dezvăluit ce meserie are. Concurentul de la Prețul cel bun a spus că e creator de experiențe pentru bărbați la Dinastia Bărbaților.

Sergiu are o meserie total ieșită din comun

Când a auzit, Andrei Ștefănescu i-a cerut mai multe detalii pentru că a zis că se simte băgat în ceață de această denumire pompoasă. Sergiu a explicat că are un centru unde se întâlnesc mai mulți bărbați și își testează limitele.

Citește și: Prețul cel bun, 7 iunie 2022. Concurentul care i-a uimit pe toți cu meseria lui. Cu ce se ocupă tânărul. “N-am auzit în viața mea”

“Practic e un spațiu dedicate bărbaților. Doar bărbați. E foarte safe. (…) Practic ne depășim fricile. Ne conștietizăm care sunt fricile și pur și simplu le depășim”, a explicat Sergiu.

Andrei a dat un exemplu referitor la frica lui de a zbura cu avionul, iar Sergiu i-a spus că cei din Dinastia Bărbaților se vor ocupa să vadă că el își înfrânge frica și zboară cu avionul.

“E un program de 3 zile care cuprinde tot felul de ateliere de meditații, tehnici de respirații, mers prin jar”, a explicat concurentul de la Prețul cel bun.

Liviu Vârciu nu a mai putut să se abțină și a răbufnit.

“De ce aș merge prin jar? Când eu am oricum o viață în jar”, a zis Liviu.

Sergiu a mai enumerate câteva activități ieșite din comun.

“Drumeții la bustul gol noaptea pe munte. (…) Mersul pe jar e după scăldatul în apă cu gheață”, a mai zis Sergiu.

“Vorba aia, rămâne acolo. (…) Nu, e clar. Vrea să ne omoare”, spune Andrei.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 8 iunie 2022. Concurentul care i-a uimit pe toți când a dezvăluit ce sport extrem practică.“Și totuși ești întreg”

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 8 iunie 2022. Concurentul care i-a uimit pe toți când a dezvăluit ce sport extrem practică.“Și totuși eș... Prețul cel bun, 10 iunie 2022. Concurentul căruia Andrei i-a zis Brâncuși. Cum arată și ce poveste emoționantă de viață ...
Ultimele știri
x