Antena Căutare

Prețul cel bun, 7 iunie 2022. Concurentul care i-a uimit pe toți cu meseria lui. Cu ce se ocupă tânărul. “N-am auzit în viața mea”

În ediția de astăzi din Prețul cel bun, marile premii se dau în spectacol, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt pregătiți să le ofere cu drag concurenților norocoși.

colaj pretul cel bun Galerie
În ediția de astăzi din Prețul cel bun, marile premii se dau în spectacol, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt pregătiți să le ofere cu drag concurenților norocoși. | Antena 1

Costin Iliuță este cel de-al doilea concurent pe care Andrei Ștefănescu l-a invitat în arenă. Concurentul prezentabil de la Prețul cel bun a venit îmbrăcat foarte elegant.

“Te-ai îmbrăcat de votare, cum ar veni”, i-a zis Andrei concurentului.

Prezentatorul a aflat de la Costin că vine din Brașov și este intraprenor. Denumirea jobului lui Costin i-a pus pe toți în dificultate.

Costin Iliuță i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a povestit cu ce se ocupă

Andrei a spus că știe ce înseamnă un antreprenor, dar nu a auzit niciodată de un intraprenor. Concurentul i-a explicat cum stă treaba.

“Intraprenorul este un antreprenor care își dezvoltă afacerea în cadrul unei alte afaceri, cu resursele puse la dispoziție de afacerea mai mare”, a zis Costin.

Citește și: Prețul cel bun, 4 iunie 2022. Tânăra Clarisa i-a uimit pe Liviu și Andrei cu meseria sa. Cum își câștigă banii

“N-am auzit în viața mea. Stai un pic că m-ai băgat în ceață”, a spus Andrei Ștefănescu.

După ce i-a dat un exemplu, prezentatorul a înțeles ce presupune meseria lui Costin.

“Deci mă căpușezi cum ar veni”, a zis Andrei Ștefănescu.

Principalele pasiuni ale lui Costin sunt călătoriile și sportul, iar astăzi și-ar dori să câștige o vacanță.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 6 iunie 2022. Concurenta care a povestit despre cererea în căsătorie emoționantă de care a avut parte

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 6 iunie 2022. Concurenta care a povestit despre cererea în căsătorie emoționantă de care a avut parte... Prețul cel bun, 8 iunie 2022. Concurentul care i-a uimit pe toți când a dezvăluit ce sport extrem practică.“Și totuși eș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x