Antena Căutare

,,E greu fără Stela!”. Alexandru Arșinel, după ce și-a pierdut jumătatea din suflet: ,,Încă nu cred că nu mai este printre noi"

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România, încă este profund îndurerat de pierderea Stelei Popescu, de care îl lega o prietenie de o viață.  Actorul nu poate accepta trecerea în neființă a îndrăgitei actrițe.

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România, încă este profund îndurerat de pierderea Stelei Popescu, de care îl lega o prietenie de o viață. Actorul nu poate accepta trecerea în neființă a îndrăgitei actrițe.

Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în locuința sa din București. Vestea a îndoliat întreaga Românie și mii de oameni și-au adus ultimele omagii pentru regretata artistă.

Au făcut un cuplu pe scenă ani de zile, așa că nu e de mirare că Alexandru Arșinel nu o poate înlocui pe Stela Popescu: ,,E greu fără ea!”.

Înainte de Arșinel, Stela Popescu era renumită pentru cupletele pe care le realiza alături de un alt mare regretat actor, Ștefan Bănică, tatăl lui Ștefan Bănică Jr. În anii 1970, Stela și Bănică fuseseră foarte îndrăgiți de publicul de la acea vreme, dar la un moment dat, colaborarea lor s-a încheiat. Pe vremea când trăia, Stela Popescu apucase să povestească într-un interviu cum a ajuns să fie partenera de scenă a lui Arșinel.

Au apus vremurile de altădată! Irinel Columbeanu este luat la întrebări de Ramona. Miliardarul de la Izvorani circulă cu... Aoleu! După ce a fost la solar, Florin Ristei a afișat o nouă schimbare radicală de look! Ramona: "Tu ai dat bani p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x