Antena Căutare

Prințesa Lia și Prințul Paul, momente de coșmar în vacanță din Veneția! Fiul lor de opt ani a fost operat de urgență: ”I-au pus 60 de copci. Ar fi paralizat!”

Prințul Carol, fiul Prințului Paul și al Prințesei Lia, este pasionat de mașini și de toate mijloacele de transport, pe care le-a testat de curând, în vacanța în Veneția. 

Prințul Carol, fiul Prințului Paul și al Prințesei Lia, este pasionat de mașini și de toate mijloacele de transport, pe care le-a testat de curând, în vacanța în Veneția.

În cadrul emiunii ”Prietenii de la 11”, Prințul Carol, de opt ani, a vorbit despre pasiunile lui, dar și despre activitățile care-i plac, iar părinții lui au dezvăluit momentele de coșmar pe care le-au trăit, după ce acesta a fost protagonistul unui accident.

”A fost așa de norocos. Dacă era un milimetru lovit mai jos ar fi rămas paralizat. Am făcut un bandaj dintr-o eșarfă, iar în zece minute a venit ambulanța. Nu exagerez. A fost operat pe viu și a avut 60 de copci.”, a mărturisit Prințesa Lia.

Prințul Carol a fost operat după ce a rămas blocat într-o cameră cu niște copii și s-a oferit să deschidă ușa. Sticla acesteia s-a spart și i-a căzut pe mână.

Diferența dintre logodnă și căsătorie! Părintele Visarion Alexa a lămurit totul: ”Nu reprezintă decât...” ... Scandalul izbucnit după ce a fost făcută publică imaginea cu Udrea continuă! Dana Enache, o nouă dezvăluire: ”Am mai pri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x