Antena Căutare

Dezlegare la pește?! Iată o idee delicioasă! Chef Nicolae a gătit "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Pentru că postul Paștelui este destul de permisiv în materie de pește, iată o rețetă care vă va încânta papilele gustative. Și nici măcar nu este dificil de preparat! Chef Nicolae Brânză a gătit la Prietenii de la 11 "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Pentru că postul Paștelui este destul de permisiv în materie de pește, iată o rețetă care vă va încânta papilele gustative. Și nici măcar nu este dificil de preparat! Chef Nicolae Brânză a gătit la Prietenii de la 11 "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Vrei să te faci pilot de avion? Cât costă și unde poți să urmezi cursuri de pilotaj... Pe vremuri, o admiram, alături de Andreea Bănică, în trupa Exotic! Cum arată acum Julia Jianu: Interpretare de excepție,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x