Antena Căutare

„Florin, ai greșit buzunarul, băiatul meu”! Ristei cântă manele LIVE! „Șaraiman și șaraiman”, doar la aniversarea emisiunii „Prietenii de la 11”!

La cererea colegilor, Florin Ristei a cântat LIVE la emisiunea „Prietenii de la 11” piesa „Șaraiman”, cu care a făcut un show incendiar!

La cererea colegilor, Florin Ristei a cântat LIVE la emisiunea „Prietenii de la 11” piesa „Șaraiman”, cu care a făcut un show incendiar!

Emisiunea „Prietenii de la 11” aniversează astăzi un an de existență și Florin Ristei a făcut show de zile mari alături de trupa sa, Freestay!

Provocat de colegi să cânte manele la „Prietenii de la 11”, acesta a făcut un spectacol de cinci stele, pe care nu ai voie să-l ratezi!

Florin Ristei, un adevărat one man show! Artistul a făcut spectacol la „Prietenii de la 11” cu super piesa „Dacă sunt lu... Stați fără nicio liniște, se cântă pentru tuturor! Ristei, lasă-te pe ele! Florin s-a apucat de cântat MANELE chiar în t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x