Antena Căutare

Momente UNICE în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”! Florin Ristei a impresionat cu o interpretare LIVE de excepție!

Emisiunea „Prietenii de la 11” aniversează astăzi un an de existență și Florin Ristei a făcut show de zile mari alături de trupa sa, Freestay!

Emisiunea „Prietenii de la 11” aniversează astăzi un an de existență și Florin Ristei a făcut show de zile mari alături de trupa sa, Freestay!

Băieții au fost într-o formă de zile mari și au ales să interpreteze o melodie spectaculoasă! Și parcă nicicând piesa „Oameni, oameni” nu a răsunat mai frumos ca acum, la împlinirea unui an de la prima emisie a emisiunii „Prietenii de la 11”!

Florin Ristei chiar a făcut show de zile mari, demonstrând încă o dată că este un artist desăvârșit și poate cânta live oriunde și oricând!

Urmărește clipul video de mai sus sau savurează momentul în care Florin Ristei a făcut spectacol cu celebrul hit „She's On My Mind”, la petrecerea din platou!

Fetele din trupa Vogue fac show fierbinte în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”, la un an de la prima emisie!... Petrecere de pomină la „Prietenii de la 11”! Florin Ristei și Sore și-au unit forțele și au făcut duetul ANULUI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x