Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo Prietenii de la 11

Prietenii de la 11

SEZONUL 1 | INTEGRAL

Momente UNICE în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”! Florin Ristei a impresionat cu o interpretare LIVE de excepție!

Emisiunea „Prietenii de la 11” aniversează astăzi un an de existență și Florin Ristei a făcut show de zile mari alături de trupa sa, Freestay!

Emisiunea „Prietenii de la 11” aniversează astăzi un an de existență și Florin Ristei a făcut show de zile mari alături de trupa sa, Freestay!

Băieții au fost într-o formă de zile mari și au ales să interpreteze o melodie spectaculoasă! Și parcă nicicând piesa „Oameni, oameni” nu a răsunat mai frumos ca acum, la împlinirea unui an de la prima emisie a emisiunii „Prietenii de la 11”!

Florin Ristei chiar a făcut show de zile mari, demonstrând încă o dată că este un artist desăvârșit și poate cânta live oriunde și oricând!

Urmărește clipul video de mai sus sau savurează momentul în care Florin Ristei a făcut spectacol cu celebrul hit „She's On My Mind”, la petrecerea din platou!

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video