Antena Căutare

„O, ce veste minunată” altfel! Cum altfel? Excepțional, cum altfel?! Așa sună Crăciunul marca Freestay!

Florin Ristei, prezentatorul de la "Prietenii de la 11", ne-a pregătit cea mai frumoasă surpriză de Crăciun! Un colind celebru, într-o interpretare inedită, marca Freestay!

Florin Ristei, prezentatorul de la "Prietenii de la 11", ne-a pregătit cea mai frumoasă surpriză de Crăciun! Un colind celebru, într-o interpretare inedită, marca Freestay!

„Pentru că nu mai avem nici mai mult, nici mai puțin decât o săptămână până la Crăciun, v-am promis că săptămâna asta o să vă cânt (și cântăm) câte un colind în fiecare zi! Astăzi, vreau să vă prezint un colind un pic altfel: „O, ce veste minunată!” - îl știe toată lumea, puteți să îl fredonați cu noi. Freestay s-a gândit să îl facă un pic altfel de Crăciunul ăsta”, ne-a spus Florin, pregătind surpriza.

„O, ce veste minunată” altfel! Cum altfel? Excepțional, cum altfel?! Așa sună Crăciunul marca Freestay!

Piesa de Crăciun care a cucerit România! Cleopatra Stratan l-a lăsat pe Ghiță pentru Edward Sanda... „Bine, domnul Bănică!” - Anul acesta, barza a vizitat familia juratului „X Factor”, nu Moș Crăciun! Ștefan Bănică va fi,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x