Antena Căutare

Cum slăbește Paula Chirilă după Sărbători! Mărturisiri neașteptate făcute de Paula Chirilă: ”Le-am încercat pe pielea mea și funcționează!”

Sărbătorile de iarnă și-au lăsat amprente asupra Paulei Chirilă, care a recunoscut, la ”Prietenii de la 11”, că s-a îngrășat.

Sărbătorile de iarnă și-au lăsat amprente asupra Paulei Chirilă, care a recunoscut, la ”Prietenii de la 11”, că s-a îngrășat în vacanță.

Astfel, în cadrul emisiunii de la Antena 1, aceasta a mărturisit că s-a înfruptat din preparatele delicioase, iar acum a ales să topească kilogramele în saloanele de înfrumusețare.

”Ca toată lumea, eu sunt pofticioasă. Am mâncat de toate de Sărbători. Procedura asta slăbește localizat, se pierd 3-5 cm pe ședință, care se face o dată pe săptămână.”, a povestit Paula Chirilă.

”Dacă nu l-ai făcut pe ăsta, nu ai făcut nimic. Toate procedurile duc la rezultate foarte bune, le-am încercat pe pielea mea și știu că funcționează.”, a mai precizat Paula Chirilă.

Detalii despre procedurile pe care le urmează Paula Chirilă, află urmărind clipul de mai sus!

Florin Ristei, mărturisiri neașteptate după vacanța din SUA: ”Nu am dormit toată noaptea. Aveam o durere...!”... Nu se mai ascunde deloc! Saveta Bogdan, intervenție acid hialuronic, la 73 de ani: ”Da, am făcut. E adevărat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x