Antena Căutare

O întâlnire ieșită din comun! Cezar a făcut o propunere neașteptată pentru Nicole: „Ești deschisă la o relație de poliamorie?”

În a patra ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Cezar și Nicole au ales să meargă la o întâlnire romantică, pentru a se cunoaște mai bine! Cum au decurs lucrurile între cei doi?

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Cezar s-a prezentat în a patra ediție a emisiuniiRămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

Cezar și Nicole de la Rămân cu tine au mers la o întâlnire romantică

Energia debordantă și zâmbetul de milioane au fermecat instant mai multe domnisoare, dar la finalul votului, tânăra pe care a reușit s-o cucerească a fost chiar Nicole.

citește și: A fost dragoste la prima vedere, la „Rămân cu tine”! Marinel a făcut show cu talentul său ascuns și a cucerit-o pe Ana

Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică, moment în care au reușit să descopere mai multe unul despre celălalt.

O întâlnire ieșită din comun! Cezar a făcut o propunere neașteptată pentru Nicole: „Ești deschisă la o relație de poliamorie?”

Cezar și Nicole

"Îmi place foarte mult fata asta, nu am mai simțit așa ceva de jumătate de an. Văd femei zilnic, dar nu m-a făcut nimeni să simt nimic, până la ea.", a dezvăluit Cezar.

"Simt și acum ceva. Este o persoană specială. A trăit multe lucruri pe care le-am trăit și eu. Are o poveste asemănătoare cu ce am trăit eu. M-a impresionat foarte mult!", a fost reacția Nicolei, atunci când a fost întrebată ce părere are despre tânărul de lângă ea.

citește și: După sărutul pasional au mers la întâlnire! Ce s-a întâmplat între Ionuț Anghel și Alexa de la „Rămân cu tine”

Cu cât au vorbit mai mut, Cezar a ținut să-i facă o mărtursire neașteptată Nicolei. Pretendentul i-a spus că are o iubită, însă își permit să aibă și alte relații cu diferiți parteneri.

Ce s-a întâmplat la întâlnire? Află urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Cezar a umplut scena de trandafiri! Pretendentul de la „Rămân cu tine” a făcut o cucerire neașteptată: „Mi s-a oprit timpul în loc”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

A fost dragoste la prima vedere, la „Rămân cu tine”! Marinel a făcut show cu talentul său ascuns și a cucerit-o pe Ana... Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul somelier Virgil Mănescu a fost cucerit de Mirela: „Vreau un copil!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x