Antena Căutare

„Veniți la tata”. Sergiu Balaban e cavalerul care a frânt inimi la Rămân cu tine! Medicul a pus ochii pe cea mai pretențioasă concurentă

Moment de senzație în cea de-a doua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1! Liviu Vârciu l-a prezentat concurentelor pe cel mai sexy pretendent de până acum! Sergiu Balaban a făcut senzație încă din primele secunde, cu un gest complet neașteptat!

A doua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 a fost o adevărată provocare atât pentru cele douăzeci de concurente, cât și pentru Liviu Vârciu. De data aceasta, prezentatorul le-a anunțat pe fete că urmează să îl prezinte pe cel mai sexy pretendent de până acum!

Sergiu Balaban a făcut senzație la emisiunea Rămân cu tine de la Antena 1

„Bine că sunt bărbat și sunt luat, adică luat de-a binelea! Dacă eram femeie cine știe ce făceam cu hainele de pe mine. Spun asta pentru că următorul concurent va sfâșia foarte multe inimi! Să vină prințul nostru de la Rămân cu tine!”, a anunțat Liviu Vârciu, în a doua ediție a emisiunii de la Antena 1!

citește și: S-a format primul cuplu de la Rămân cu tine! Valentin Teacă și Meda au trăit momente speciale la întâlnire! Ce secret i-a unit

Muzica a pornit și în platou și-a făcut apariția Sergiu Balaban, un tânăr care a sărutat gentil mâna fiecărei concurente din show! La un asemenea gest cavaleresc ce domnișoară nu ar zâmbi impresionată?

„Veniți la tata”. Sergiu Balaban e cavalerul care a frânt inimi la Rămân cu tine! Medicul a pus ochii pe cea mai pretențioasă concurentă

Sergiu Balaban, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Sergiu Balaban, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Sergiu Balaban a avut o surpriză de zile mari, atunci când a constatat că nouăsprezece tinere din cele douăzeci și-au manifestat interesul de a-l cunoaște mai bine pe tânărul cu ochi albaștri!

„Mai rar vezi un bărbat care sărută mâinile femeilor”, a remarcat una dintre concurente.

citește și: Au ieșit scântei la Rămân cu tine! Sergiu Bulc și Lavinia, momente fierbinți la prima întâlnire: „M-ai înnebunit”

Apoi am aflat mai multe despre Sergiu Balaban, pretendentul surpriză din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1. Tânărul este de profesie medic și își petrece mare parte din timp la spital.

citește și: „Fetelor, v-ați grăbit”. Flavian de la Rămân cu tine e pâinea lui Dumnezeu, dar nimeni nu l-a vrut! Ce detaliu a pus tinerele pe fugă

„Nu sunt o persoană monotonă, îmi place să fac mereu ceva nou. Cea mai mare pasiune a vieții mele sunt mașinile și motocicletele. Nu sunt un tip posesiv sau gelos, sunt un om relaxat, îmi place viața ușoară. O să găsești un om amuzant, un om deosebit de sincer și de loial în mine”, a dezvăluit tânărul despre el.

„Veniți la tata”. Sergiu Balaban e cavalerul care a frânt inimi la Rămân cu tine! Medicul a pus ochii pe cea mai pretențioasă concurentă

Sergiu Balaban, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Sergiu Balaban, pretendent în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Tânărul nu a pregătit vreun număr special ca să le impresioneze pe concurentele din emisiunea „Rămân cu tine”, ci a încercat să demonstreze că tinerele nu se pot plictisi în compania lui!

La final, Sergiu Balaban a ales să meargă la o întâlnire cu Dina! Rămâne de văzut dacă cei doi vor forma un cuplu!

„Veniți la tata! Foarte frumoși sunteți împreună! Am știut din start că Dina este pentru tine”, a dezvăluit Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Alex a ghicit viitorul în cărțile de tarot, la Rămân cu tine! Liviu Vârciu, dezvăluire de senzație: „Nu trebuie să îi da... Urmează o întâlnire extrem de sexy la Rămân cu tine! Cine este blonda care l-a cucerit pe Cristi: „Brioșele se fac mai b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x