Cine s-ar fi așteptat?! Ce s-a întâmplat când Mirela și Virgil Mănescu s-au reîntâlnit, la „Rămân cu tine”: „N-o să dea greș”

După ce s-a declarat cucerit de Mirela, Virgil Mănescu a invitat-o pe concurentă la o întâlnire extrem de romantică, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1!

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

În a cincea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Mirela și Virgil Mănescu au ales să meargă la o întâlnire romantică, pentru a se cunoaște mai bine! Cum au decurs lucrurile între cei doi?

Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul somelier Virgil Mănescu a fost cucerit de Mirela: „Vreau un copil!”

Virgil Mănescu s-a prezentat în a cincea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul. La finalul votului, tânăra pe care a reușit s-o cucerească a fost Mirela. Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică, moment în care au reușit să descopere mai multe unul despre celălalt.

Mirela și Virgil Mănescu de la Rămân cu tine au mers la o întâlnire romantică

Deși tânarul s-a justificat ca nu a avut timp să vină cu un buchet, i-a oferit concurentei o floare aflată în vaza situată pe masa la care stăteau și unde s-au întâlnit pentru a se cunoaște.

citește și: Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

I-a dăruit o floare albă, dar artificială, de care totuși concurenta nu s-a declarat nemulțumită, ba mai mult, a spus că o astfel de floare nu se ofilește niciodată. Un gest de cavaler adevărat, ce a avut efect maxim!

Cine s-ar fi așteptat?! Ce s-a întâmplat când Mirela și Virgil Mănescu s-au reîntâlnit, la „Rămân cu tine”: „N-o să dea greș”

Virgil Mănescu și Mirela, prima întălnire după Rămân cu tine

Apoi, cei doi au ciocnit un pahar de vin roșu și au încercat să se cunoască mai bine. Amândoi sunt bucureșteni de origine, iar discuția dintre ei se pare că a decurs foarte frumos, matur și nu puține sunt lucrurile pe care le au în comun cei doi tineri.

După sărutul pasional au mers la întâlnire! Ce s-a întâmplat între Ionuț Anghel și Alexa de la „Rămân cu tine”

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

"Am fost plăcut surprinsă și uimită de întâlnire, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult, și n-am stat să mai studiez defectele, pentru că este un tip bine calculat și n-o să dea greș niciodată din prima cu defectele. Defectele le descoperi pe parcurs", a declarat Mirela, după întâlnirea cu Virgil.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine” ca să vezi cum a decurs întâlnirea dintre cei doi.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri