Antena Căutare

Bairam la "Romania Danseaza": Asa se numeste concurenta cu drapelul national la brau si unghii tricolore!

Aparitie inedita pe scena show-ului "Romania Danseaza", printre alti concurenti care au incercat sa impresioneze cu dansul liber, fara un stil anume sau o tinta precisa. Primaria din Bragadiru, judetul Ilfov, a fost reprezentata de Bairam Adriana, in varsta de 28 de ani, care lucreaza la departamentul Resurse Umane. Nu stim daca a avut acordul primarului, dar show-ul a fost total!

Aparitie inedita pe scena show-ului "Romania Danseaza", printre alti concurenti care au incercat sa impresioneze cu dansul liber, fara un stil anume sau o tinta precisa. Primaria din Bragadiru a fost reprezentata de Bairam Adriana, in varsta de 28 de ani, care lucreaza la departamentul Resurse Umane. Nu stim daca a avut acordul primarului, dar show-ul a fost total!

Intr-o tinuta sexy si cu un par vopsit, rosu ca focu', dar si cu unghii tricolore, a dansat indracit pe ritmuri de muzica usoara si populara. Insa, momentul culminant a fost atunci cand si-a dat jos fusta si a ramas doar in body, cu tricolorul romanesc incins la brau.

Mihai Bendeac a inlemnit, dar apoi si-a revenit: "Pentru bairam e perfect, dar nu si pentru concursul asta!"

"Este cel mai bun functionar din tara asta. Ai dansat foarte frumos la bairamul nostru!", a completat ironic CRBL.

Trei stelute rosii si aventura sa la "Romania Danseaza" se incheie acum si aici.

Un columbian a dansat spectaculos cu un cub, iar CRBL l-a imitat: Vezi ce a iesit!... Mihai Bendeac i-a cerut unei concurente „Romania Danseaza” sa divorteze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x