Antena Căutare

Concurentele care nu au convins acum juriul promit ca vor reveni in forta... la anu'!

Desi sunt comparate cu niste pisicute, datorita costumelor in care au concurat, ele au precizat ca e doar o confuzie si ca reprezinta alte animale. Astfel, tigrii si ursii au invadat scena, dar nimeni nu a fost ranit!

Desi sunt comparate cu niste pisicute, datorita costumelor in care au concurat, ele au precizat ca e doar o confuzie si ca reprezinta alte animale. Astfel, tigrii si ursii au invadat scena, dar nimeni nu a fost ranit! Oricum, fetele au convins-o doar pe Monica Petrica, care le-a si acordat steluta galbena.

Bendeac le-a apostrofat, spunandu-le ca au fost simpatice si atat, fiind convins ca la anul vor dansa mai bine: "V-am dat steluta rosie pentru ca m-ati mintit! N-am vazut de ce v-ati costumat asa. Doar ca sa fiti simpatice".

Bumbuc Melissa, 11 ani, din Timisoara a venit la "Romania danseaza", pentru ca ea crede ca este talentata si ii place foarte mult sa danseze. Insa, acum nu a convins: nicio steluta galbena!

CRBL a incurajat-o, totusi: "Bine ati venit in dormitorul Melissei, ea a fost la ea in dormitor acum, a dansat in fata televizorului, a fost foarte frumos! Du-te, apuca-te de dans. Iti place, se vede, ne-ai dat o stare de bine, de fericire, daca intr-adevar vrei sa intri in lumea dansului, pe bune, du-te la o scoala de dans. Oricare!".

Micuta Lorena Cristea a executat un numar de "hula hoop" cu 25 de cercuri. Ea spune ca are aceasta meserie inca de la varsta de doi ani si jumatate si ca a debutat cu acest exercitiu. De altfel, familia sa detine un circ.

Insa, doar Monica a avut incredere in ea, baietii incurajund-o sa revina in editia urmatoare, desi tatal ei crede ca o va face abia peste doi sau trei ani.

Mihai Bendeac, juratul cerut in casatorie de zeci de femei la “Romania Danseaza”!... Tatiana + Adrian = Salsa = Love...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x