Antena Căutare

Dansul popular merge mai departe!

Vin din Zalau si vor sa duca mai departe traditia populara. Baietii-s cu cizme inalte, fetele cu portul traditional, rosu si negru. Si danseaza foarte frumos.

Vin din Zalau si vor sa duca mai departe traditia populara. Baietii-s cu cizme inalte, fetele cu portul traditional, rosu si negru. Si danseaza foarte frumos.

Se vede ca-s profesionisti. Au 18 ani de activitate. "Porolissum" din Zalau. Spun ca vor sa duca mai departe traditia populara si chiar numele e... dacic. Au participat la multe concursuri, au luat Premiul cel mare la Dijon, in Franta.

Sala-i primeste cu aplauze, semn ca dansul popular prinde, inca. "Ne place competitia", spun, inainte de a se apuca de dans. Si se apuca. Sunt meseriasi, ca sa nu mai pierdem vremea. Batai perfecte, miscari clare. Spectatorii sunt in picioare. "Romania chiar danseaza", spune Mihai Bendeac, sustinut de bunica sa, careia ii place ceea ce vede.

Monica, "ochiul" profesionist, nu are niciun repros de facut. Trei stele aurii, dupa care urmeaza un bis care-i lasa cu gura cascata pe cei din sala. CRBL simte ritmul: "Pe bune ca ar prinde si la street dance"...

Bellydance in echipa la "Romania Danseaza"! Raluca si Roxana, ca doua picaturi de apa...... Trupa "Frequency", breakdance la 220 volti!!! Cum se pune piciorul dupa cap!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x