Antena Căutare

Fabian Sanchez, clovnul de la Facultatea de Circ din patria Shakirei!

Are 33 de ani si vine direct din Bogota, Columbia, patria Shakirei. A terminat Facultatea de Circ - da, ati citit bine - si danseaza senzational. Juratii l-au vazut, direct, prof de salsa!!!

Are 33 de ani si vine direct din Bogota, Columbia, patria Shakirei. A terminat Facultatea de Circ - da, ati citit bine - si danseaza senzational. Juratii l-au vazut, direct, prof de salsa!!!

Ay, senoras y senores, pentru dumneavoastra, directamente din Columbia, Luis Fabian Sanchez Rincon!!!

"Fratele" Shakirei e plin de viata, emana spontaneitate prin toti porii. "Daca vrei sa canti la toba, iti trebuie o toba! Daca vrei sa dansezi, nu ai nevoie de nimic, ai muzica in cap. Pac!, te apuci si dansezi. E ceva ce poti atinge, e ceva palpabil!", spune. Ar baga pasi de dans oriunde.

Cum il vede, CRBL il ia la intrebari. "Roman nu esti?" Asa e! A venit de la 10.400 de kilometri. De fapt, nu, cu Bianca, romanca, s-a cunoscut in Ecuador! S-au casatorit pe 28 decembrie 2008. "Cand am ajuns in Romania, era frig, zapada!", isi aminteste. S-a acomodat greu cu mancarea de aici. Cu traditiile, cu sarmalele, cu ciorbele acre. Dar, apoi, s-a dat pe brazda. Astazi mananca "muraturi" fara probleme.

Cand se prezinta, spune ca va dansa ceva special, ceva intre afro, latino si acrobatic. Are scoala in domeniu, in Columbia a facut Facultatea de Circ! Da, exact, ati citit bine! Facultatea de Circ, cu materii, in anul de debut, ca "Jonglerie", "Monovelociped"...Dar, cel mai mult i-a placut sa fie...clovn. Se apuca de dansat. Intr-adevar, e ceva special! Kris Kross, combinat cu Aventura, latino cu rap. Fosta "Bebelusa", prezenta la show, face ochii mari! Danseaza cu un cub, bate la o traditionala toba columbiana. Zici ca e un saman care invoca ploaia, dar e "scula". Ride mereu. Ia trei stele. Aurite. "Trebuie sa te faci profesor de salsa!", i se spune. Bendeac adauga: "Ca de la clovn la clovn, Bine ai venit in Romania!"

Trupa "Frequency", breakdance la 220 volti!!! Cum se pune piciorul dupa cap!... De ce e nevoie ca sa il faci pe Jorge sa toarca?......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x