Antena Căutare

Monica Petrica prefera tangoul! Raluca si Tudor, alesi sa mearga in finala!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

Tudor si Raluca au dansat tango argentinian.. si la auditii si in prima Gala. Jurata Monica Petrica, evident, a fost cea mai impresionata de aceasta prestatie.

"Nu imi ramane decat sa spun ca talentul pe care il aveti si vi l-a daruit Dumnezeu il dezvaluiti aici in fata noastra. Nu cred ca este cineva care sa aprecieze mai mult tangoul argentianai, pentru ca unul dintre spectacolele mele de glorie si suflet este despre tango. Nu imi ramane decat sa va spun ca sunteti fabulosi si m-ati impesionat mult. Va multumesc pentru tot ce ne-ati oferit in aceasta seara",
a spus Monica, in cadrul primei gale, dupa ce au incheiat dansul.

Si i-a ales pe ei sa mearga mai departe! Ei au intrat, astfel, in cursa pentru marele premiu in valoare de 50.000 de euro!

NU UITA!

Daca favoritul tau nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa il ajuti chiar tu:

Voteaza-l prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus) si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro!

De la sfarsitul emisiunii, duminica (28 aprilie), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 29 aprilie, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

CRBL a ales: RomaFest merge mai departe in marea finala "Romania Danseaza"!... Mihai Bendeac l-a "trimis" in finala pe contorsionistul Gabriel Cocos!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x