Scena Misterelor

Acestea au fost vedetele din spatele măștilor, în cea de-a 12-a ediție Scena Misterelor

 
+8 click pentru
galerie

Scena Misterelor. Ediția 12. Transformări memorabile și o competiție încheiată la egalitate. Vedetela au făcut spectacol în această săptămână!

A douăsprezecea ediție Scena misterelor a început cu o mască magică! Duhul din povestea lui Alladin i-a promis Dianei Munteanu că îi va îndeplini o dorință și o va învăța „cântecul găinii”.

„Un lucru este cert: detaliile fac diferența! Trebuie să ciulești bine urechile și să citești printre rânduri”, a spus Viorica Macovei. Duhul din lampă a fost Daniela Condurache!

Așa intrare n-a mai fost, până acum, la Scena Misterelor! Iluzionistul Lorenzo a recreat laboratorul doctorului Frankenstein. Înconjurat de fum, Extraterestrul își face apariția. Vedetele din cele două echipe sunt uimite: „Băi, ești nebun?! De unde a venit?”, spune Dorian Popa.

Surprizele nu se opresc aici! Extraterestrul a făcut o demonstrație de dans, imitând celebrele mișcări ale lui Michael Jackson, dându-l pe spate, la propriu, pe Lorenzo! Cine are putea fi în spatele măștii? Vedeta este expertă în jurizat transformări: Andreea Bălan!

O interpretare de excepție! Vedeta din spatele măștii Fantomei de la Operă a făcut liniște în platoul Scena Misterelor. Toată lumea a savurat din plin momentul.

„După acute, pare să fie Mihai Trăistariu”, au crezut concurenții. Romică Țociu a oferit cheia dezlegării misterului. Simpaticul prezentator a reușit să facă masca să vorbeacă.  Fantoma de la Operă a fost actrița Monica Davidescu!

Viorica Macovei a fost provocată de Dan Negru să descopere ce este în dulapul de pe scenă. În căutarea inelului său prețios, Gollum a ajuns la Scena Misterelor! Bianca Sârbu a avut nevoie de un recuperator. Cine ar putea fi mai potrivit pentru a rezolva treaba? Monica Anghel, transformată în Gollum!

Doica din Romeo și Julieta a venit tocmai din Verona lui Shakespeare pentru a participa la Scena Misterelor. Artistul îndrăgit din spatele măștii a fost recunoscut imediat de foștii săi colegi: Adrian Enache!

Când Negru nu e pe fază, Țociu prezintă Scena Misterelor! Ultima mască a serii, un Minion. Cosmin Seleși a lansat o provocare la dans, iar vedeta s-a conformat. A văzut cineva un Minion dansând Macarena?

A rupt-o bine la opinci și nu s-ar fi oprit...până în zori de zi! Jos pălăria pentru maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică!

Au luptat împreună, au câștigat împreună! A 12-a ediție a emisiunii Scena Misterelor s-a terminat la egalitate. Cele două echipe, Starurile și Galacticii au oferit premiul unei mame cu trei copii, din Bacău. Din nefericire, unul dintre copilași este grav bolnav, motiv pentru care familia a trebuit să se mute la București. 

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagramfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI