Antena Căutare

Antonia și Alex Velea au intrat în baloane uriașe, la „Scena misterelor”! „Era să-mi plesnească siliconul”

Alex Velea, din echipa Starurilor, și Antonia, din cea a Galacticilor, au intrat în baloane uriașe, în ediția din Joia Mare a emisiunii „Scena misterelor” și s-au duelat pentru un indiciu în competiție.

Alex Velea, din echipa Starurilor, și Antonia, din cea a Galacticilor, au intrat în baloane uriașe, în ediția din Joia Mare a emisiunii „Scena misterelor” și s-au duelat pentru un indiciu în competiție.

Îmbrăcați în câte un balon uriaș, Antonia și Alex Velea au trebuit să ghicească răspunsul corect la o serie de întrebări pentru a câștigă un indiciu pentru următoarea mască.

„Mă ia cu leșin”, a spus Alex Velea, și „Mi se pare că mi s-au umflat ochii”, s-a plâns și Antonia, după ce a fost „îmbrăcată” cu balonul uriaș.

Câteva dintre întrebările la care Antonia și Alex Velea au trebuit să răspundă cu adevărat sau fals au fost: „păsările își abandonează puii dacă îi atingi”, „pluralul de la pui este puiuri” și „ciocolata neagră are efect antibacterian asupra gurii”.

Alte întrebări au fost „dacă te dai cu capul de pereți, arzi 150 de calorii pe oră”, „vegetația specifică Deltei Dunării este stufatul” și „femeile clipesc de două ori mai mult decât bărbații”.

„Era să-mi plesnească siliconul”, a spus Antonia, după duelul cu Alex Velea.

Cum s-au descurcat Antonia și Alex Velea și cine a câștigat puteți vedea în clipul de mai sus din emisiunea „Scena misterelor”.

Turta dulce din Shrek i-a consiliat pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. „Știu de amantă”... Romică Țociu i-a făcut-o lui Dan Negru! Cum l-a păcălit în platoul „Scena misterelor” – Video  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x