Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Mr. Pink si Monica Gabor, noi dovezi de iubire

Iubirea lui Mr. Pink pentru Monica Gabor este desprinsa din povesti! Omul de afaceri chinez si-a trimis angajatii in Romania pentru a avea grija de Monica.

Dezvaluirile despre celebrul cuplu au fost facute chiar de catre avocatul chinezului si de catre persoana responsabila de imaginea afaceristului.

"Eu cred ca domnul Pink si Monica au fost facuti unul pentru altul. El este un personaj care iubeste Romania, iar Monica este o femeie frumoasa si extrem de inteligenta. Monica si Mr. Pink sunt un cuplu perfect. Cand a cunoscut-o s-a indragostit pe loc", a dezvaluit J.B Smith, consilierul de imagine a chinezului.

Si avocatul acestuia, Rudy Dekermenjian, are aceeasi opinie: "Locuieste de trei ani in Statele Unite si l-a cunoscut deja pe Barak Obama, dar si alti fosti presedinti americani. Mr. Pink cunoaste si foarte multe staruri de la Hollywood. O trateaza pe Monica ca pe o printesa. Nu am vazut pe nimeni care sa se poarte cu prietena sau sotia lui asa. Ar face orice pentru ea" , a spus si acesta.

Foto:Libertatea.ro

Recomandari