Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Noemie Lenoir recunoaste ca a incercat sa se sinucida

In 2010, lumea modei era socata, afland ca Noemie Lenoir a incercat sa-si incheie socotelile cu viata. Gestul era cu atat mai greu de inteles, cu cat frumoasa era pe panta ascendenta si ca actrita, nu doar ca model. Iata insa ca, acum, ea a vorbit pentru prima data despre acea perioada neagra din viata ei.

„In luna mai a anului trecut, am facut ceva cu adevarat stupid. Locuiam la New York, dar m-am mutat, m-am reintors la Paris, pentru un nou inceput cu tatal copilului meu (fotbalistul Claude Makelele, de care a divortat in 2008 - n. red). Era o mare schimbare. Am venit direct de la New York pentru a locui in casa lui Claude si imi doream cu adevarat ca relatia sa mearga, dar nu a functionat. El mi-a facut rau... si atunci am decis... Nu stiu cum sa spun asta. Am cazut intr-o depresie foarte profunda. Ma simteam atat de singura", a declarat modelul.

Noemie a precizat ca nu a fost un strigat de ajutor, ci o reala dorinta de a sfarsi cu viata. „Dupa ce am incercat sa ma omor, cand m-am trezit, am realizat in sfarsit ca Claude nu era un barbat pentru mine si nici eu nu eram femeia potrivita pentru el, sunt prea independenta si el de asemenea. Relatia noastra a fost cand buna, cand rea. Nu este grav, stiu ca este un tata excelent. Are mare grija de fiul sau. Relatia noastra este cordiala, ne respectam, vorbim la telefon despre Kelyan. Dar nu vom ajunge niciodata sa fim prieteni. S-a terminat intre noi", a adaugat frumoasa in varsta de 31 de ani.

Acum, ceea ce o preocupa este ca fiul ei va afla intr-o zi despre acest episod negru din viata ei. De aceea, incearca sa explice cat mai bine: „Cand eram deprimata, credeam ca ii otravesc viata fiind cu el. Credeam ca ii va fi mai bine cu tatal lui si cu mama mea. Nu am stiut ca voi rani pe cineva pana nu m-am trezit la spital si am vazut-o pe mama plangand".

Din fericire, acea perioada trista a ramas in urma. Acum, Noemie Lenoir si-a reluat activitatea de model, afisand aceeasi silueta de invidiat si chipul senin. In plus, de curand s-a zvonit ca dragostea ii bate din nou la portile inimii. Ar fi cu adevarat balsamul de care are nevoie frumoasa pentru a trece peste amintirile neplacute.

Sursa: vdtonline

Foto: Hepta

Recomandari