Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Pomeni separate pentru Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş. Rudele regretaților au decis să facă pomenirile la distanță una față de calaltă, dar Cornel va fi pomenit la slujba cântăreței

Pregătirile pentru pomana de trei ani a Ilenei Ciuculete au început. În aceeași perioadă se împlinesc și trei luni de la moartea lui Cornel Galeș, însă rudele vor face două pomeni separate.

Așa cum este firesc, familile au început pregătirile pentru pomenile celor doi. Era de așteptat ca cei doi să fie pomeniți la acceași pomană, însă nu va fi așa!

De pomana lui Cornel Galeș se va ocupa doar cea care i-a fost alături în ultima parte a vieții sale, Viviana, fosta iubită a acestuia.

Surse spun pentru Antena Stars că Viviana va pregăti pomana regretatului Galeș abia după data de 29 februarie când se va întoarce din croaziera în care se află cu firma pe care o deține.

De cealaltă parte, de pomana Ilenei Ciuculete se vor ocupa și nașii de cununie a acesteia, Doina Bellu și soțul său, dar și fiii îndrăgitei cântărețe. Mugurel, unul dintre fiii acesteia a declarat că pe data de 14, în momentul în care se vor împlini trei ani de când amma lui a trecut în neființă vor face o pomană une îl vor pomeni și pe Corneș Galeș.

Recomandari