Alexandru Darie, omagiat de Casa Regală a României. Mesajul emoționant transmis de Majestatea Sa Custodele Coroanei

Familia Regală a României deplânge moartea regizorului Alexandru Darie, apreciind că acesta rămâne un valoros om de teatru al ultimelor patru decenii.

Familia Regală a României deplânge moartea regizorului Alexandru Darie, apreciind că acesta rămâne un valoros om de teatru al ultimelor patru decenii.

„Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu tristeţe vestea trecerii la Domnul a regizorului de teatru Alexandru Darie, cel care a condus timp de şaptesprezece ani una dintre cele mai importante instituţii de artă dramatică ale Europei, Teatrul Bulandra. Valoros om de teatru al ultimelor patru decenii, Alexandru Darie a avut o carieră internaţională proeminentă, care a completat generos spectacolele sale din România, astăzi parte din istoria teatrului contemporan”, informează site-ul https://www.romaniaregala.ro/.

Potrivit sursei citate, în semn de încredere şi preţuire pentru Alexandru Darie, cu câţiva ani în urmă Majestatea Sa Margareta a acordat Înaltul Patronaj proiectului 'Laboratorul de Noapte' de la Teatrul Bulandra, un remarcabil atelier de creaţie al generaţiei tinere de actori, regizori, coregrafi şi scenografi”.

„Familia Regală este alături de familia lui Alexandru Darie, în aceste momente atât de grele. Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, se mai arată în postarea amintită.

Regizorul Alexandru Darie a murit miercuri, la vârsta de 60 de ani. El era internat la Institutul Clinic Fundeni.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri