Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față! Declarație uluitoare! Ce simte cu adevărat pentru Laurențiu Reghecampf! „Dorinţa i s-a îndeplinit”

Anamaria Prodan a explicat ce simte cu adevărat pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf, dezvăluind și un moment emoționant din viața ei.

Anamaria Prodan a explicat ce simte cu adevărat pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf, dezvăluind și un moment emoționant din viața ei.

Laurențiu Reghecampf i-a îndeplinit o dorință tatălui ei, susține Anamaria Prodan.

„Nici nu împlinisem 18 ani şi el a murit, nu înainte de a-mi spune că îşi doreşte pentru mine un bărbat ca el! Mi-a zis…mi-aş dori pentru tine un bărbat aşa ca mine, care să te iubească aşa cum o iubesc eu pe mama ta. Culmea e ca, după ani de zile, dorinţa i s-a îndeplinit când l-am cunoscut pe Laur. De aceea, vă spun cu mâna pe inimă că, pentru mine, tata nu a murit. El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăieşte prin soţul meu”, a declarat ea.

Anamaria Prodan a mai precizat despre soțul ei că este „devotat familiei”, o iubește și nu concepe viața fără ea.

„La fel ca tata, Laur este devotat familiei, calcă, spală, găteşte, pune murături, face de toate prin casă, este înconjurat de copii. Mai mult, poate o să vă surprindă, dar soţul meu are aceeaşi înălţime ca tata, poartă acelaşi număr la pantofi, are mâinile la fel de mici, este la fel de tăcut şi de serios, mă iubeşte, mă încurajează şi mă susţine în meseria mea, este mândru dacă realizez ceva şi nu concepe viaţa decât alături de mine. Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tata ca să îl înlocuiască, să aiba grijă de mine”, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.