Antena Căutare

Anamaria Prodan, mesaj sumbru pentru Reghe? Cântă ”Soarele Meu” în cimitir, în timp ce aruncă o verighetă în sicriu. Cum explică

Așa cum ne-a obișnuit, Anamaria Prodan reușește să se remarce la fiecare apariție. Interviurile sale sunt un adevărat deliciu, iar prezența sa puternică reușește să atragă toate privirile. 

colaj de imagini cu anamaria prodan imbracata in negru Galerie
Așa cum ne-a obișnuit, Anamaria Prodan reușește să se remarce la fiecare apariție. Interviurile sale sunt un adevărat deliciu, iar prezența sa puternică reușește să atragă toate privirile. | Captura Youtube

Cu toate acestea, Anamaria Prodan s-a întrecut pe sine de această dată. Cea mai recentă ipostază a ei a reușit să îi lase pe toți cu gura căscată.

Îmbrăcată complet în negru, impresara conduce o mașină mortuală și cântă versurile piesei ”Soarele meu”, alintul pe care îl folosea pentru fostul său soț, Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Ada și Tony Galeș au câștigat amuleta și Joker-ul etapei, la America Express. Diseară, cazare cu probleme pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, mesaj sumbru pentru Reghe? Cântă ”Soarele Meu” în cimitir, în timp ce aruncă o verighetă în sicriu

Când părea că a îngropat securea războiului și afirma că e în relații bune cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan face o mișcare cel puțin surprinzătoare.

Impresara joacă rolul principat în videoclipul piesei ”Soarele Meu”, unul dintre soundtrack-urile filmului Miami Bici 2. Apare îmbrăcată în doliu, la volanul mașinii mortuale, în care se află un sicriu.

Ajungă la cimitir, Ana este ajutată de mai mulți bărbați să ducă coșciugul gol către groapă. Înainte de a fi lăsat în cavou, blondina scoate o verighetă de pe inelar și o aruncă în sicriul deschis.

Numele piesei este ”Soarele meu”, chiar așa cum Anamaria Prodan îi spunea bărbatului cu care are un fiu. Versurile sunt și ele grăitoare, parcă cuprinzând toate reproșurile pe care aceasta i le-a făcut lui Reghe după divorț.

”Îl văd pe stradă, cu a treia deja
Jumătate de an, nu și-a găsit iubirea încă
Îl știu ca și cum îl iubisem deja
În viața aia în care nu avea inima de stâncă
Ți-am dat bani, ți-am luat mașină
Ți-am luat casă cu grădină și inima la pachet
Pare linia prea fină între ură și iubire
Și m-ai lăsat fără regret
Soarele meu, luna de pe cer
Steaua stelelor, azi vin să te cer”, sunt versurile ce par a fi dedicate tehnicianului.

Alte versuri sună în felul următor: ”Te văd pe stradă, parcă nefericit/ Oare nu te-au iubit, banii și lucrurile multe/ Poate acum ai înțeles în sfârșit/ Că dragostea și fericirea nu au preț chiar de sunt scumpe”

Reamintim că antrenorul și sexy impresara s-au despărțit după ce acesta și-a asumat relația cu Corina Caciuc, cu care a avut și o relație extraconjugală. Acum cei doi au un fiu și curând va veni pe lume și al doilea băiețel.

Citește și: America Express, 3 decembrie 2023. Anamaria Prodan, uimită de ce a trebuit să bea. Cine i-a luat pe Iulia Albu și Mike la autostop

Cum explică Anamaria Prodan videoclipul

„Ideea a venit în timpul podcastului meu. Mi-a povestit (n.r. artista care cântă piesa) despre coloana sonoră a filmului Miami Bici 2 și am ascultat piesa. Staff-ul filmului m-a rugat să interpretez piesa eu și asta am făcut.

Sunt și actriță, nu?! Echipa lui Theo s-a ocupat de absolut tot. Ținuta este a mea”, a declarat Anamaria Prodan pentru publicația Click.

Impresara a mai precizat că nu are legătură cu Laurențiu Reghecampf: „Cine se gândește la alt scenariu, ori se simte cu musca pe căciulă, ori face asocieri de dragul anilor trecuți, n-are decât!

Dacă vă referiți la <<ex>>, vă rog să nu mai faceți asocieri cu familia mea. Am spus demult că este mort și îngropat!

Îi păstrăm o amintire veche de bărbat adevărat din trecut, iar ce a mai rămas astăzi nu vrem să știm că ne rușinăm. Bărbatul a dispărut și atât. Atât de simplu.”

Citește și: America Express, 3 decembrie 2023. Cum a apărut Anamaria Prodan la America Express. Un anumit detaliu i-a frapat pe concurenți

Ce diferență de vârstă este între Delia și soțul ei. Puțini știu cum s-a cunoscut jurata iUmor cu Răzvan Munteanu... Cât de mult a crescut fiica Antoniei. Adolescenta o depășește pe mama ei la frumusețe. Imaginea care i-a uluit pe fanii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x