Antena Căutare

Andreea Bălan, mesaj emoționant după ce medicii au decis să o externeze: ”Sper să fiu bine!”

Ziua de astăzi a adus o veste bună pentru Andreea Bălan, întrucât medicii au decis să o externeze, după aproape o săptămână de zile petrecută în spital. 

Ziua de astăzi a adus o veste bună pentru Andreea Bălan, întrucât medicii au decis să o externeze, după aproape o săptămână de zile petrecută în spital.

Artista care a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu aproape o lună de zile se simte mai bine, iar în urmă cu puțin timp a făcut public un mesaj emoționant.

”Gata, după o săptămână de stat în spital, azi mă externez și sper să fiu bine de acum încolo. Mesajele voastre frumoase și de încurajare au contat enorm și m-au ajutat să am gânduri pozitive ? Abia aștept să îmi pup fetițele.”, a scris Andreea Bălan pe contul de socializare.

Andreea Bălan a născut, la începutul lunii martie, cel de-al doilea copil. Din păcate, însă, în timpul operației de cezariană, ea a suferit un stop cardio-respirator. Ulterior, vedeta a fost supusă altor două intervenții chirurgicale, după ce medicii i-au descoperit câteva hematoame.

Articolul continuă după reclamă
Prince s-a arătat pe harta meteo de la BBC! „A apărut cu chitara la el” - Foto... Tudor Chirilă, implicat într-o altercație stradală cu un vecin din cartier: ,,Nu m-am mai putut stăpâni şi i-am tras dou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x