Andreea Bălan, oficial doamna Burcea! Jurata de la ”Te cunosc de undeva!” s-a căsătorit religios cu tatăl fiicelor ei

 
+2 click pentru
galerie

Emoții mari pentru Andreea Bălan, jurata emisiunii de la ”Te cunosc de undeva!”. Cântăreața celebră s-a căsătorit religios cu actorul George Burcea, tatăl fiicelor ei. 

După momentele dificile prin care a trecut la începutul anului, când a fost la un pas de moarte, Andreea Bălan și-a regăsit fericirea, iar acum o așteaptă o petrecere pe cinste. 

Cântăreața s-a căsătorit religios cu George Burcea, iar nașii celor doi au fost Aurelian Temișan și Monica Davidescu. De asemenea, alături le-au fost numeroși prieteni și rude, dovadă fiind imaginile făcute publice de artistă. 

Citește și: Andreea Bălan, primele imagini de la nuntă! Cum arată rochia de mireasă: ”Mă face să mă simt cea ai frumoasă din lume!”

Artista a dezvăluit că va avea trei rochii de mireasă, fiecare dintre ele având câte o poveste, şi a explicat cum vor arăta: „Voi avea trei rochii şi toate vor fi făcute de cineva care creează adevărate poveşti prin rochiile ei şi exprimă foarte multă emoţie. Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă şi specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt – va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste –, plus datele de naştere ale fetiţelor. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Şi atunci, şi rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză“. 

Citește și: Au făcut într-o singură lună ce alții ar reuși în jumătate de an! Andreea Bălan, detalii din culisele trupei Andrefacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI