Căutare Live

Bianca Drăgușanu a fost sunată de la Protectia animalelor. Pentru ce a avut de dat explicații blondina

Bianca Drăgușanu este revoltată pentru că a fost reclamată la Protecția Animalelor după ce și-a vopsit câinele, pe nume Chanel, în culoarea roz.

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția animalelor

Instagram

Fosta asistentă Tv este foc și pară pentru că se mândrește foarte mult pe rețelele sociale cu patrupedul său. În plus, aceasta îl răsfață enorm.

Potrivit Fanatik, Bianca Drăgușanu a fost nevoită să dea câteva explicații celor de la Protecția animalelor. Aceasta a povestit ce s-a întâmplat.

Bianca Drăgușanu, despre reclamația legată de cățelul ei:"Cățelul meu a fost tuns, a stat la Spa și s-a răsfățat, cum poate această individă nu a fost în viața ei"

Bianca Drăgușanu a povestit, potrivit sursei citată, că a fost nevoită să îi explice doamnei de la Protecția animalelor că ea nu și-a vopsit singură cățelul, acasă, ci la un salon, unde acesta merge în mod regulat pentru îngrijire și răsfăț.

În plus, fosta asistentă Tv a precizat că este indignată de faptul că cineva chiar a pus mâna pe telefon să-i facă o astfel de reclamație.

Citește și:Adevărul spus de Bianca Drăgușanu în legătură cu presupusa sarcină. "Și dacă aș fi, nu aș recunoaște public imediat"

În timp ce ieșeam de la medicul stomatolog, când eram în Timișoara, am văzut că mă sună un număr «Bună ziua, suntem de la Protecția Animalelor, știți aveți o reclamație». Și eu zic, da, ce fel de reclamație, povestește Bianca Drăgușanu, pe contul său de Instagram.

Citește și:Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Gestul făcut de afacerist chiar în fața familiei, care nu o acceptă pe blondină

Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul alb, i-ați vopsit codița și urechiușele roz. Ce naiba? Adică o neica nimeni în drum, care nu are viață, nu are ce să facă, s-a trezit ea să-mi facă reclamație.

Mie?! Și a trebuit să-i explic doamnei că da, cățelușul meu merge la spa și are parte de tratamente de VIP într-un salon super dotat și super avansat în tehnologie.

Drăgușanu spune, de altfel, că a trebuit chiar să dea detalii despre numele salonului și alte informații de genul acesta.

Așadar, a trebuit să stau să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit câinele singură, acasă, cu o vopsea de păr roz. A trebuit să explic, să dau numele salonului unde mi-am vopsit cățelul.

Adică, nu l-am vopsit eu, l-au vopsit la salon cu vopsea organică, specială pentru căței, unde cățelul meu a fost tuns, unde a stat la spa și s-a răsfățat, cum poate această individă nu a fost în viața ei.

Vă dați seama ce creier, ce om să suni, să spui că Bianca Drăgușanu are cățelul cu codița și urechiușele roz și că Protecția Animalelor trebuie sesizată, a concluzionat Bianca Drăgușanu, potrivit sursei menționată.

Cum arăta Oana Roman în copilărie. Ce imagine de colecție a publicat pe Internet... Cum se comportă Alina Sorescu în această perioadă a divorțului de Alexandru Ciucu. Ce a declarat și cine o ajută cu cop...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x